Kaneki Ken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,457
300 sayfa civarı ve ciltli bu fiyata çok iyi. Umarım hata değildir öyleyse ciltsiz gelir ha yine değer bu fiyata. Denemekten zarar gelmez.
ciltli olunca ne oluyor hocam kalın kapaklı mı oluyor yoksa başka bişi mi300 sayfa civarı ve ciltli bu fiyata çok iyi. Umarım hata değildir öyleyse ciltsiz gelir ha yine değer bu fiyata. Denemekten zarar gelmez.
Evet hocam sert kapak oluyor malum sert kapak ve 300 sayfa bir kitabı bu fiyata bulmak pek mümkün değil. Serinin 2. kitabı galiba ama bunu bu fiyata alıp kenarda tutmak mantıklı , ilerde 1. sini de alıp okurum diye düşünüyorum.ciltli olunca ne oluyor hocam kalın kapaklı mı oluyor yoksa başka bişi mi
Ülkenin durumu bu maalesef hocam ki o zaman için bile uyguna denk getirmişsiniz bir de sizinki ciltli değil sanırım.Alıntıyı görüntüle
yaklasik 1 yil once 4tlye almıştım ...
Aldım lakin birçok assasins Creed var en iyisi bu yayın mi ?300 sayfa civarı ve ciltli bu fiyata çok iyi. Umarım hata değildir öyleyse ciltsiz gelir ha yine değer bu fiyata. Denemekten zarar gelmez.
Hocam açıkça söylemem gerekirse hiç bir fikrim yok maalesef. Bu fiyata sayfa sayısı ve ciltli olması çok iyi o yüzden indirim olarak attım kötü bile olsa bile bir cips parası artık 26 tl maalesef.Aldım lakin birçok assasins Creed var en iyisi bu yayın mi ?
Yok aldım zaten assasins Creed seviyorum ondan sordum bütün oyunlarını orjinal olarak satın alıp topluyorum da (bulduklarimin cdsini alıyorum ayrıca)Hocam açıkça söylemem gerekirse hiç bir fikrim yok maalesef. Bu fiyata sayfa sayısı ve ciltli olması çok iyi o yüzden indirim olarak attım kötü bile olsa bile bir cips parası artık 26 TL maalesef.
ciltsiz olsa bile bedava bence.300 sayfa civarı ve ciltli bu fiyata çok iyi. Umarım hata değildir öyleyse ciltsiz gelir ha yine değer bu fiyata. Denemekten zarar gelmez.
Kanka ilk kitabın adı ne? başka devamı var mı300 sayfa civarı ve ciltli bu fiyata çok iyi. Umarım hata değildir öyleyse ciltsiz gelir ha yine değer bu fiyata. Denemekten zarar gelmez.
CD olmasa da Mirage ve Black Flag hariç bende hepsini topladım hocam güzel seri bir de kitabını okuyalım bari.Yok aldım zaten assasins Creed seviyorum ondan sordum bütün oyunlarını orjinal olarak satın alıp topluyorum da (bulduklarimin cdsini alıyorum ayrıca)
Kanka ilk kitabın adı ne? başka devamı var mı