Neler Yeni

Assassin's Creed Odyssey TÜRKÇE YAMASI ARIYORUM VİRÜSSÜZ

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Sarı
Arkadaşlar forumlarda , sitelerde olan dosyaların bir çoğuna baktım indirdim teker teker virüstotale attım hepsinde de 3-5 tane şüpheli dosya i trojan falan buldu oyunu oynamak istiyorum fakat bir türlü güvenilir bir türkçe yama bulamadım.
Şuan kendi kullanan ya da virüssüz tr yaması olan varsa paylaşabilirse çok mutlu olurum

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba
Arkadaşlar forumlarda , sitelerde olan dosyaların bir çoğuna baktım indirdim teker teker virüstotale attım hepsinde de 3-5 tane şüpheli dosya i trojan falan buldu oyunu oynamak istiyorum fakat bir türlü güvenilir bir türkçe yama bulamadım.
Şuan kendi kullanan ya da virüssüz tr yaması olan varsa paylaşabilirse çok mutlu olurum

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaynak nedir hocam

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Sarı
fullprogramlarindir. güvenilir site kaç yıldır kullanıyorum. Oyun yedeği al ama bazen oyun açılmaz ac tr yamalar sıkıntı çıkartabiliyor
Kullandığın bir yama virüs falan yok değil mi hocam eminsin geçen birisi aytı trojan bulaştı format aytım pc ye onun yüzünden. Oyunu oynamak istiyorum ama güvenilir bir yama bulamadım

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba
Kullandığın bir yama virüs falan yok değil mi hocam eminsin geçen birisi aytı trojan bulaştı format aytım pc ye onun yüzünden. Oyunu oynamak istiyorum ama güvenilir bir yama bulamadım
Dostum site güvenilir 6-7 yıla yakındır belki daha fazla bu siteyi kullanıyorum. Kaspersky premium kullanıyorum virus varsa bildirim gelir zaten

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
makineçeviri'den baktın mı var mı onlarda

ismailx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
İsmail
Dostum site güvenilir 6-7 yıla yakındır belki daha fazla bu siteyi kullanıyorum. Kaspersky premium kullanıyorum virus varsa bildirim gelir zaten
hocam bende de kaspersky premium var bir sorum olucak cihaza tarama yaptırdığım zaman herhangi bir virüs gözükmüyorsa virüs olma ihtimali var mı yani kasperskydan kaçan virüs olabilir mi?

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Sarı
makineçeviri'den baktın mı var mı onlarda
Hayır hocam balmadım makineçeviriyi bilmiyorum yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sağolun size güvenerek indirip kurucam umarım dediğiniz gibidir bir daha formatla falan uğraşmak istemiyorum çünkü

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba
hocam bende de kaspersky premium var bir sorum olucak cihaza tarama yaptırdığım zaman herhangi bir virüs gözükmüyorsa virüs olma ihtimali var mı yani kasperskydan kaçan virüs olabilir mi?
Çok düşük bir olasılık ama diğer virus programlarından daha iyi.

Hayır hocam balmadım makineçeviriyi bilmiyorum yani

Hocam sağolun size güvenerek indirip kurucam umarım dediğiniz gibidir bir daha formatla falan uğraşmak istemiyorum çünkü
Dostum dediğim gibi oyunu yedek al.
Yine şüphe varsa içinde sende kaspersky indirebilirsin. 30 gün kullanabiliyorsun

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Sarı

Yine şüphe varsa içinde sende kaspersky indirebilirsin. 30 gün kullanabiliyorsun
Hocam oyunu yedek almak sorun değilde epicten aldım oyunu dosyaları doğrularım tekrardan indiririm yeterki bir şey bulaşmasın

Şuanda işteyimde akşam gittiğimde virustotale falan sokarım

Kurulumu nasıl oluyor peki hocam sana zahmet onuda söyleyebilirmisin

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba
Hocam oyunu yedek almak sorun değilde epicten aldım oyunu dosyaları doğrularım tekrardan indiririm yeterki bir şey bulaşmasın

Şuanda işteyimde akşam gittiğimde virustotale falan sokarım

Kurulumu nasıl oluyor peki hocam sana zahmet onuda söyleyebilirmisin
Kurulum için video var içinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,212
Üyeler
165,784