30tl'ye xbox gamepass alıp oynayabilirsiniz. 1 ayda bitiremem derseniz tabi sadece oyunu da alabilirsiniz.Hiç ac oyunu oynamadım sever miyim bilmiyorum ama fiyatı iyi gibi değer mi?
xbx gamepass benim için daha çok zarar oluyor internetim çok kötü olduğundan dolayı oyunun inmesi için pcyi gece açık bırakmam gerekiyor gece harcadığı elektrik oyunun parasını çıkarıyor zaten ve sürekli açık bırakırsam pc ömrü azalır sence mantıklı mı?30tl'ye xbox gamepass alıp oynayabilirsiniz. 1 ayda bitiremem derseniz tabi sadece oyunu da alabilirsiniz.
Anlamadımxbx gamepass benim için daha çok zarar oluyor internetim çok kötü olduğundan dolayı oyunun inmesi için pcyi gece açık bırakmam gerekiyor gece harcadığı elektrik oyunun parasını çıkarıyor zaten ve sürekli açık bırakırsam pc ömrü azalır sence mantıklı mı?
internetim çok kötü gün içinde pc bakıyorum o yüzden indiremiyorum oyunu gece açık bırakınca da normalde kullandığımdan daha çok elektrik kullanıyorum ve faturaya yansıyor ve gürültüden ailem rahatsız oluyor. Kısacası gamepass benim için biraz sıkıntıAnlamadım
tamamdır sağ olOyun çok güzel tam bir RPG oyununa dönüştü istersen asas ol istersen tank istersen dövüşçü full okçu buildi vs hikayesi de bence brotherhood kadar olmasa da güzel. Bence net alınır gamepass sahip olanlar kesinlikle oynamalı
Zaten her türlü oyunu indirmeniz gerekicek anlamadım?internetim çok kötü gün içinde pc bakıyorum o yüzden indiremiyorum oyunu gece açık bırakınca da normalde kullandığımdan daha çok elektrik kullanıyorum ve faturaya yansıyor ve gürültüden ailem rahatsız oluyor. Kısacası gamepass benim için biraz sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır sağ ol
Yani sürekli açıp bırakırsan tabi zararı olur ama 1 kereliğin bir zararı olmaz. Sonsuza kadar açık kalırsa zararı olurxbx gamepass benim için daha çok zarar oluyor internetim çok kötü olduğundan dolayı oyunun inmesi için pcyi gece açık bırakmam gerekiyor gece harcadığı elektrik oyunun parasını çıkarıyor zaten ve sürekli açık bırakırsam pc ömrü azalır sence mantıklı mı?
Zaten her türlü oyunu indirmeniz gerekicek anlamadım?
gamepass alırsam sadece ac oynamam diğer oyunlarıda oynarım ac bile için alınsa daha ucuz evet ama yani kalıcı olsa daha iyi olur.Sizce ne yapayım?Yani sürekli açıp bırakırsan tabi zararı olur ama 1 kereliğin bir zararı olmaz. Sonsuza kadar açık kalırsa zararı olur
Eğer çok oynarım diyorsan al iyi fiyat.Hiç ac oyunu oynamadım sever miyim bilmiyorum ama fiyatı iyi gibi değer mi?
Parayı verip çok az oynayıp sıkılacağım gibi görünüyor. Detaylı açıkladığın için teşekkürlerEğer çok oynarım diyorsan al iyi fiyat.
He bilgilendireyim.
Her görev arası en az 2-3 seviye isteyecek ve o sıkıcı yan görevleri yaptırtıcak .
Diyeceksin ki seviye atlamak ne kadar zor?
Gayet sıkıcı ve zahmetli.
Açıkçası ben DLC ile aldığımdan tavan seviye ile başlamama izin verdi ve evet oyun o kadar kısa ki bu level seansları olmayınca ben bile anlamadım.
Açık dünyası güzel ama bir o kadar ruhsuz . Loot severim diyorsan fenan oynatıyor kendini.
he AC seviyorsan oynarsın orası ayrı ama görev olarak uzun ama gereksiz uzunParayı verip çok az oynayıp sıkılacağım gibi görünüyor. DEtayklı açıkladığın için teşekkürler