Neler Yeni

Assassin's Creed Origins 40TL

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan
Hiç ac oyunu oynamadım sever miyim bilmiyorum ama fiyatı iyi gibi değer mi?

Perfectshot06

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,468
İsim
Oğuz Oğuz
30tl'ye xbox gamepass alıp oynayabilirsiniz. 1 ayda bitiremem derseniz tabi sadece oyunu da alabilirsiniz.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
30tl'ye xbox gamepass alıp oynayabilirsiniz. 1 ayda bitiremem derseniz tabi sadece oyunu da alabilirsiniz.
xbx gamepass benim için daha çok zarar oluyor internetim çok kötü olduğundan dolayı oyunun inmesi için pcyi gece açık bırakmam gerekiyor gece harcadığı elektrik oyunun parasını çıkarıyor zaten ve sürekli açık bırakırsam pc ömrü azalır sence mantıklı mı?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
xbx gamepass benim için daha çok zarar oluyor internetim çok kötü olduğundan dolayı oyunun inmesi için pcyi gece açık bırakmam gerekiyor gece harcadığı elektrik oyunun parasını çıkarıyor zaten ve sürekli açık bırakırsam pc ömrü azalır sence mantıklı mı?
Anlamadım

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,357
İsim
Kadir
Oyun çok güzel tam bir RPG oyununa dönüştü istersen asas ol istersen tank istersen dövüşçü full okçu buildi vs hikayesi de bence brotherhood kadar olmasa da güzel. Bence net alınır gamepass sahip olanlar kesinlikle oynamalı

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internetim çok kötü gün içinde pc bakıyorum o yüzden indiremiyorum oyunu gece açık bırakınca da normalde kullandığımdan daha çok elektrik kullanıyorum ve faturaya yansıyor ve gürültüden ailem rahatsız oluyor. Kısacası gamepass benim için biraz sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun çok güzel tam bir RPG oyununa dönüştü istersen asas ol istersen tank istersen dövüşçü full okçu buildi vs hikayesi de bence brotherhood kadar olmasa da güzel. Bence net alınır gamepass sahip olanlar kesinlikle oynamalı
tamamdır sağ ol

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
internetim çok kötü gün içinde pc bakıyorum o yüzden indiremiyorum oyunu gece açık bırakınca da normalde kullandığımdan daha çok elektrik kullanıyorum ve faturaya yansıyor ve gürültüden ailem rahatsız oluyor. Kısacası gamepass benim için biraz sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamdır sağ ol
Zaten her türlü oyunu indirmeniz gerekicek anlamadım?

Perfectshot06

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,468
İsim
Oğuz Oğuz
Yani sürekli açıp bırakırsan tabi zararı olur ama 1 kereliğin bir zararı olmaz. Sonsuza kadar açık kalırsa zararı olur :D

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Eğer çok oynarım diyorsan al iyi fiyat.
He bilgilendireyim.
Her görev arası en az 2-3 seviye isteyecek ve o sıkıcı yan görevleri yaptırtıcak .
Diyeceksin ki seviye atlamak ne kadar zor?
Gayet sıkıcı ve zahmetli.
Açıkçası ben DLC ile aldığımdan tavan seviye ile başlamama izin verdi ve evet oyun o kadar kısa ki bu level seansları olmayınca ben bile anlamadım.
Açık dünyası güzel ama bir o kadar ruhsuz . Loot severim diyorsan fenan oynatıyor kendini.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan
Eğer çok oynarım diyorsan al iyi fiyat.
He bilgilendireyim.
Her görev arası en az 2-3 seviye isteyecek ve o sıkıcı yan görevleri yaptırtıcak .
Diyeceksin ki seviye atlamak ne kadar zor?
Gayet sıkıcı ve zahmetli.
Açıkçası ben DLC ile aldığımdan tavan seviye ile başlamama izin verdi ve evet oyun o kadar kısa ki bu level seansları olmayınca ben bile anlamadım.
Açık dünyası güzel ama bir o kadar ruhsuz . Loot severim diyorsan fenan oynatıyor kendini.
Parayı verip çok az oynayıp sıkılacağım gibi görünüyor. Detaylı açıkladığın için teşekkürler

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Parayı verip çok az oynayıp sıkılacağım gibi görünüyor. DEtayklı açıkladığın için teşekkürler
he AC seviyorsan oynarsın orası ayrı ama görev olarak uzun ama gereksiz uzun

Top Bottom