Kardeşim tamam salın bizi artık kusura bakma burada oyunlara o kadar para verecek insan sayısı az ülkenin durumu belliHaksız sayılmazsın hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim boş konuşuyorsun biraz
boş mu konuşuyorum asıl sen boş yapıyorsun korsan kullanmadığımı belirttim öncelikle bu yanlış anlaşılmasın ama herkes sen ben gibi değil oyunlara para harcayamıyor. Zarzor emeğiyle pc alıyor oyunlara nasıl yetişsin empati yapmayı ne zaman öğreneceksiniz acaba![]()
Bu türkçe dehasından sonra seni tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorumDaha crack yazmayı öğren sfddsfasfs.
Neden?Bırakın crack işini artık
Pfff neyi doğru buluyorsan yapın uzatmayın daha fazlaNeden?
ben sana öyle mi dedim 1650 bile iyi bir kart günümüze bakıldığında. Demeye çalıştığım senin aldığın,kazandığın para ile başkasının kazandığı para aynı olmayabilir. Aynı olsa bile daha öncelikli harcaması gereken yerler vardır. Ya anlamak istemiyorsun yada demek istediğimi harbiden anlayamıyorsun..Ordan rtx 3090lı oyunlara 700 700 bayılan babası holding sahibi biri gibi görünüyorum herhalde
70 tl olsada sen bu kafayla crack indirinBirader ne yapalım oyun fiyatları belli yani 70 euro gibi 70 TL olsa tamamda oyun 270 lira
Sal bizi kardeşim anladık paran varPfff neyi doğru buluyorsan yapın uzatmayın daha fazla
Bazı sayfalarda 10₺ hesap satıyorlar git öyle al en azından legal ve bilgisayarın zarar görmez.Çıktımı?
Cevabı kendin vermişsin.Şahsen paramın yetmediği oyunları cracklı indireceğime oynamam
O zaman insanlara karışma dostum.Pfff neyi doğru buluyorsan yapın uzatmayın daha fazla
Dayı boş yapmayı keser misin lütfenSal bizi kardeşim anladık paran var