assassin's creed valhalla hata vermeden oyundan atiyor

Reaksiyon skoru
2
Herkese selamlae epic game indirimden vallahayi aldım kordan oynarken böyle bir sorun yaşamadım ama oyun durduk yere hata vermeden kapanıyor araştırma yaptım hiç biri olmadı gerçekten hevesle aldığım oyun zevkle oynayamadım yardımlarınızı bekliyorum

Herşeyim güncel
Isınma sorunumu yok 75 Max oluyor full ayarda
Korsan oyunda böyle bir şey yasamadim orjinal gecince oyundan atıyor saçmalık

Son düzenleme:
Herkese selamlae epic game indirimden vallahayi aldım kordan oynarken böyle bir sorun yaşamadım ama oyun durduk yere hata vermeden kapanıyor araştırma yaptım hiç biri olmadı gerçekten hevesle aldığım oyun zevkle oynayamadım yardımlarınızı bekliyorum
uplay den başlat oyunu

Ben türkçe yamalı oynamıştım. Benim de ara sıra oyun kapanıyordu olur o kadar. Ekran kartı sürücüsünü güncel tut.

Ben türkçe yamalı oynamıştım. Benim de ara sıra oyun kapanıyordu olur o kadar. Ekran kartı sürücüsünü güncel tut.
Onuda yaptım herseyim güncel a Z ne varsa dosya doğrulama yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaldır yamayı oyuna gir olmazsa dosyaları doğrula
Yama kaldirdim gene atıyor çözüm bulamadım benim gibi bir çok kişi var garip sekilde

Bu arada benim her 20dk bir kapanıyor

Onuda yaptım herseyim güncel a Z ne varsa dosya doğrulama yaptım

Yama kaldirdim gene atıyor çözüm bulamadım benim gibi bir çok kişi var garip sekilde

Bu arada benim her 20dk bir kapanıyor
Hmm hocam bende uplay den aldığım ilk zamanlarda böyle bir hata ile karşılaşıyordum sonradan kendiliğinden geçti

Hmm hocam bende uplay den aldığım ilk zamanlarda böyle bir hata ile karşılaşıyordum sonradan kendiliğinden geçti
Uplay alakalı tamamen bence cordan oyunda sıfır sıkıntı orjinal oyuna giremiyoruz yazdık desteğe clasic şeyleri söylüyor güncelleme yap doğrulama yap

Uplay alakalı tamamen bence cordan oyunda sıfır sıkıntı orjinal oyuna giremiyoruz yazdık desteğe clasic şeyleri söylüyor güncelleme yap doğrulama yap
windows defenderi ve anti virüs programlarını kapatın tekrar deneyin hocam

oyuna bir süredir girmiyordum (gamepad garantide olduğu için) bugün girdim ve göreve gidiyorum konuşmaları bitiriyorum tam oynayış kısmına geçicek kontrolü bana bırakacak oyundan atıyor sanki alt f4 çekmişim gibi hata mesajı vs. olmadan. Ubisoft connect üzerinden almıştım oyunu ve şu an oynayamıyorum dosyaları doğrulayıp deneyeceğim

malesef bu da olmadı ne yaptıysam olmadı bosuna para verdik oyuna ona yanıyorum okadar heveslenip aldık
bi çözüm bulabildin mi ?

bozuk dosya buldum deyip 25gb indirme yapıyor şaka mı .d

Son düzenleme:
oyuna bir süredir girmiyordum (gamepad garantide olduğu için) bugün girdim ve göreve gidiyorum konuşmaları bitiriyorum tam oynayış kısmına geçicek kontrolü bana bırakacak oyundan atıyor sanki alt f4 çekmişim gibi hata mesajı vs. olmadan. Ubisoft connect üzerinden almıştım oyunu ve şu an oynayamıyorum dosyaları doğrulayıp deneyeceğim

bi çözüm bulabildin mi ?

bozuk dosya buldum deyip 25gb indirme yapıyor şaka mı .d

Maalesef bulamadım resmen saçmalık hatanın ne olduğu yazmıyor ki sadece kronik bir hata gibi birisi 60herz çektim düzeldi yazmış birisi onu kapat bunu aç diyor olmuyor her oyunu çatır çatır oynuyorum hevesle aldık kursagimizda kaldı ubisoft mesaj atttm çözüm için bekliyorum cevaplarını herhangi bir gunceleme olursa bende haber ederim

Geri