Yardım Assassins creed valhalla Türkçe yama

ijustfaruk

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,971
Arkadaşlar piyasada yama kurmak için bir uygulama var ama güvenemedim yamayı oyuna her güncelleme geldiğinde güncelleyen bir ekip varmış ama anladığım kadarıyla son sürüm için yamayı henüz tamamlamamışlar ubisoft sürümünde kullanabileceğim güncel bir yama var mıdır?

Son düzenleme:
Arkadaşlar piyasada yama kurmak için bir uygulama var ama güvenemedim yamayı oyuna her güncelleme geldiğinde güncelleyen bir ekip varmış ama anladığım kadarıyla son sürüm için yamayı henüz tamamlamamışlar ubisoft sürümünde kullanabileceğim güncel bir yama var mıdır?

Animus projesi var ama paralı ben o dediğin uygulamadan kurdum makine çeviriden yani güvenilir.

Hocam abonelikleri kapalı maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Animus projesi var ama paralı ben o dediğin uygulamadan kurdum makine çeviriden yani güvenilir.
Malware ve Kaspersky ile tarattınız mı hocam trojan vs yemek istemiyorum

Hocam abonelikleri kapalı maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Malware ve Kaspersky ile tarattınız mı hocam trojan vs yemek istemiyorum
Kanka kanala abone olman yeterli oluyor sanırım ama durum nasıl işliyor bilmiyorum

Geri