Asseto corsada fps dropları

selim141

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba lafı kısa tutucam.CM dan NGG sunucusunda oynuyorum fakat oyunum fps drop yiyor.Bilgisayardan anladığım için önce pc ekipmanlarımda hata olduğunu sandım fakat değil.Neden bu sorunu yaşıyorum birisi beni aydınlatırsa çok sevinirim.teşekkürler.
(i312100f işlemci - 16gb ram - 456gb ssd - rx6600 ekran kartı)

Arkadaşlar merhaba lafı kısa tutucam.CM dan NGG sunucusunda oynuyorum fakat oyunum fps drop yiyor.Bilgisayardan anladığım için önce pc ekipmanlarımda hata olduğunu sandım fakat değil.Neden bu sorunu yaşıyorum birisi beni aydınlatırsa çok sevinirim.teşekkürler.
1760828499108.webp

4 Çekirdek 12 MB L3 önbellekli bir işlemci kullandığın için yaşıyorsun. Grafikler için ekran kartı işlem ve hesaplamalar için işlemci önemli. AC işlemciye de önem veren bir oyun normal sorun yaşaman.

kral başka oyunlarda hiçbir fps dropları yaşamadım bu oyunda neden yaşıyorum anlamadım

Mod vs. Varsa bazen o modda ki arabalar ya da benzer şeylerde buna sebep olabiliyor. Yoksa var bir terslik ama çözemedim.

zaten modusz girilmyor fakat dc sunucusunda yardım talep ettim ilgilenen olmadı

Geri