hangi modda takildigini soylesen daha hizli cevap alabilirsin hocamAsetto corsa aldım mod kurulumda yardımcı olacak video falan varsa content manager falan yardımcı olabilirmisiniz
oyunu yeni aldım çok bir bilgim yokhangi modda takildigini soylesen daha hizli cevap alabilirsin hocam
arkadaslarin ile oynamak istiyorsan ngg ve dpc sunuculari var modlari indirip giris yapabilirsinoyunu yeni aldım çok bir bilgim yok
Tek oynayacağımarkadaslarin ile oynamak istiyorsan ngg ve dpc sunuculari var modlari indirip giris yapabilirsin
Herşeyden önce Content Manager yükle. Araç modları için Assetto Corsanın dosya konumuna gidip content>cars klasörüne atıcaksın harita modları içinde content>tracks'in içine atacaksın. Shader için Content Managerdan Settings>Custom Shader Pack>Install yapacaksın. Takıldığın yer olursa sorabilirsin.Asetto corsa aldım mod kurulumda yardımcı olacak video falan varsa content manager falan yardımcı olabilirmisiniz
Yaptım herşeyi shutoya falanda girdim ama fren pedalı gaz olarak çalışıyorHerşeyden önce Content Manager yükle. Araç modları için Assetto Corsanın dosya konumuna gidip content>cars klasörüne atıcaksın harita modları içinde content>tracks'in içine atacaksın. Shader için Content Managerdan Settings>Custom Shader Pack>Install yapacaksın. Takıldığın yer olursa sorabilirsin.
oyuna girdiğimde otomatiknen arabam gaza basıyorHerşeyden önce Content Manager yükle. Araç modları için Assetto Corsanın dosya konumuna gidip content>cars klasörüne atıcaksın harita modları içinde content>tracks'in içine atacaksın. Shader için Content Managerdan Settings>Custom Shader Pack>Install yapacaksın. Takıldığın yer olursa sorabilirsin.
free pie yada vjoymu kullanıyorsun yada başka bi kontrolcü felan.oyuna girdiğimde otomatiknen arabam gaza basıyor
G29free pie yada vjoymu kullanıyorsun yada başka bi kontrolcü felan.
content managerdan ayar yaptınmı.
Tam bilmiyorumcontent managerdan ayar yaptınmı.
yardımcı olabilirmisincontent managerdan ayar yaptınmı.
Content Manager>settings>Assetto Corsa>Controls ordan mouse and keyboard yazan yere tıkla Wheel Çıkacak ona tıkladıktan sonra yönlendirme gaz fren debriyaj el freni gibi ayarlarını kendine göre yap.Tam bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yardımcı olabilirmisin