Assetto corsa mod kurulumda yardımcı olacak

Berke38

80+
Reaksiyon skoru
43
Asetto corsa aldım mod kurulumda yardımcı olacak video falan varsa content manager falan yardımcı olabilirmisiniz

Asetto corsa aldım mod kurulumda yardımcı olacak video falan varsa content manager falan yardımcı olabilirmisiniz
Herşeyden önce Content Manager yükle. Araç modları için Assetto Corsanın dosya konumuna gidip content>cars klasörüne atıcaksın harita modları içinde content>tracks'in içine atacaksın. Shader için Content Managerdan Settings>Custom Shader Pack>Install yapacaksın. Takıldığın yer olursa sorabilirsin.

Herşeyden önce Content Manager yükle. Araç modları için Assetto Corsanın dosya konumuna gidip content>cars klasörüne atıcaksın harita modları içinde content>tracks'in içine atacaksın. Shader için Content Managerdan Settings>Custom Shader Pack>Install yapacaksın. Takıldığın yer olursa sorabilirsin.
Yaptım herşeyi shutoya falanda girdim ama fren pedalı gaz olarak çalışıyor

oyuna girdiğimde otomatiknen arabam gaza basıyor

Tam bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardımcı olabilirmisin
Content Manager>settings>Assetto Corsa>Controls ordan mouse and keyboard yazan yere tıkla Wheel Çıkacak ona tıkladıktan sonra yönlendirme gaz fren debriyaj el freni gibi ayarlarını kendine göre yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri