Storagon 80+ Bronze Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 1,278 Dahası Reaksiyon skoru 321 İsim Asım 25 Ağustos 2023 #1 Assetto Corsayı mouse ile oynamak istiyorum oyuna giriyorum kalkarken mouse ile konrol edebiliyorum ama sağdaki panele değince mouse kontrolü gidiyor nasıl çözebilirim !ÇÖZDÜM! Son düzenleme: 25 Ağustos 2023
Assetto Corsayı mouse ile oynamak istiyorum oyuna giriyorum kalkarken mouse ile konrol edebiliyorum ama sağdaki panele değince mouse kontrolü gidiyor nasıl çözebilirim !ÇÖZDÜM!
L Luaksy 80+ Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Oktay Çalışkan 2 Haziran 2024 #2 kanka nasıl çözdün yardımcı olur musun istersen discord üzerinden yazabilirsin adım : luaksy
Storagon 80+ Bronze Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 1,278 Dahası Reaksiyon skoru 321 İsim Asım 2 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Luaksy yazmış: kanka nasıl çözdün yardımcı olur musun istersen discord üzerinden yazabilirsin adım : luaksy Devamı için tıklayın... Tam hatırlamıyorum uzun zamandır oynamıyorum. Ctrl + M dener misiniz Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Haziran 2024 Content Managerdan ayarlara da bakabilirsiniz
Luaksy yazmış: kanka nasıl çözdün yardımcı olur musun istersen discord üzerinden yazabilirsin adım : luaksy Devamı için tıklayın... Tam hatırlamıyorum uzun zamandır oynamıyorum. Ctrl + M dener misiniz Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Haziran 2024 Content Managerdan ayarlara da bakabilirsiniz