Astım ve bronşit ile doğdum

Reaksiyon skoru
0
Selamın aleyküm arkadaşlar ben bebekligimden beri astım ve bronşitim var zaten isminden de anlaşılıyor.Bunyem zayıf mesela yüzüyorum akşam hastalaniyorum rüzgar çarpıyor hastalaniyorum artık bıktım 12 yıldır hasta ola ola bıktım bir fikriniz varmı?

Selamın aleyküm arkadaşlar ben bebekligimden beri astım ve bronşitim var zaten isminden de anlaşılıyor.Bunyem zayıf mesela yüzüyorum akşam hastalaniyorum rüzgar çarpıyor hastalaniyorum artık bıktım 12 yıldır hasta ola ola bıktım bir fikriniz varmı?
doktorlar bu durumuna bir şey demiyor mu dostum tedavisi yok muymuş veya hastalığı zayıflatma?

Doğal yiyecek ve içeceğini eksiltme. Vücut zayıf düştükce çok hızlı hastalanırsın.

Omrun boyunca sigara icemeyeceksin iyi yanından bak

Akşit Bronşit bende de vardı penisilin vuruldum yıllarca ama kalbi ciğeri bitiriyor sonunda bademcikleri aldırdım rahatladım

doktorlar bu durumuna bir şey demiyor mu dostum tedavisi yok muymuş veya hastalığı zayıflatma?
Onu bilmiyorum tedavisi olup olmadığından her gece hastalandığımda serum yiyerek anca iyi oluyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akşit Bronşit bende de vardı penisilin vuruldum yıllarca ama kalbi ciğeri bitiriyor sonunda bademcikleri aldırdım rahatladım
Sadece o yöntemlemi oluyor peki?

xxxZAURxxx ben niyese yemek yemeyi seviyorum ama neredeyse tüm yemekleri sevmiyorum babam diyorki meyve ye diyor o işe yararmı

Alerji buna sebep olabilir. Doktora görün. Forumda doktor varmı bilmiyorum.

Onu bilmiyorum tedavisi olup olmadığından her gece hastalandığımda serum yiyerek anca iyi oluyorum

Sadece o yöntemlemi oluyor peki?

xxxZAURxxx ben niyese yemek yemeyi seviyorum ama neredeyse tüm yemekleri sevmiyorum babam diyorki meyve ye diyor o işe yararmı
Doktora görün dostum burda sana çare bulacak çıkmaz büyük ihtimal doktora görünürse o çözüm yolu bulur sana diye düşünüyorum benimde bademciklerim yok aldırmak zorunda kaldım gayette sağlıklıyım.

Doktora görün dostum burda sana çare bulacak çıkmaz büyük ihtimal doktora görünürse o çözüm yolu bulur sana diye düşünüyorum benimde bademciklerim yok aldırmak zorunda kaldım gayette sağlıklıyım.
Kanka Bademcikler olmayınca ne oluyor ameliyatlami oluyor

Kanka Bademcikler olmayınca ne oluyor ameliyatlami oluyor
doktor alınmasını uygun görürse alınıyor ben aldırdığımdan beri bademcik şişmesi yaşamıyorsun zaten yok çünkü aldırmadan önce çok şişiyordu istediğim kadar soğuk tüketebiliyorum boğazlarım şişmiyor falan rahatladım uyku düzenim düzeldi falan uyutmuyordu beni hastalık ama bende kilo yaptı baya iştahım açıldı ondan sonra kilo aldım sen bi doktora görün hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,181
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri