Ölürsün knk instagram sayfası söylemiş.Instagram sayfasında yapan 3 kişiden 1i oluyor demişti ölmem dimi güveniyorum sana
Kanka sen gerçek astral seyahat yapmıyorsun , öncelikle astral seyehat cin dostlarla birlikte farklı bir süretle senin uykuda sanarken kendini aynı şekilde geçen zaman diliminde gözünde perde olmadan yaşamandır .Bundan dolayı astral seyahatte istediğin yere hızlıca gidip gelebiliyorsun. Senin cin dostlarımızı görememenin sebebini muskaya bağladım ,çünkü muska varsa Müneccin gibi yüksek seviyedeki dostlar sana gözükmez. Arkadaşın dediği 3 kişiden birisi ölüyor demeside ,eğerki büyü için vs yapılırsa kefaret olarak bir insan ruhu alınır.Aga siz astral seyahati çok yanlış anlamışsınız. Hiçbir dini ibaresi yok.
Ben hiç yapmadım ama çok araştırdım böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.Kanka sen gerçek astral seyahat yapmıyorsun , öncelikle astral seyehat cin dostlarla birlikte farklı bir süretle senin uykuda sanarken kendini aynı şekilde geçen zaman diliminde gözünde perde olmadan yaşamandır .Bundan dolayı astral seyahatte istediğin yere hızlıca gidip gelebiliyorsun. Senin cin dostlarımızı görememenin sebebini muskaya bağladım ,çünkü muska varsa Müneccin gibi yüksek seviyedeki dostlar sana gözükmez. Arkadaşın dediği 3 kişiden birisi ölüyor demeside ,eğerki büyü için vs yapılırsa kefaret olarak bir insan ruhu alınır.
Denedin mi peki ? Söylentilerin kaçı doğru ?Ben hiç yapmadım ama çok araştırdım böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Bu sadece benim yaşadığım ,dostlar herkese farklı gözükebilir,ya da gözükmez.Ben hiç yapmadım ama çok araştırdım böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Üç harfliler hakkında konuşmayın korkuyorum etki yaratıyor bende bana da olurmuş gibi hissediyorumDenedin mi peki ? Söylentilerin kaçı doğru ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sadece benim yaşadığım ,dostlar herkese farklı gözükebilir,ya da gözükmez.
dostum sakin olsanane konu dışında sorabiliriz hem sen bilgisayar hakkında bir konu açsam milletim derdine bak anasını satim yazsam olurmu biraz empati yap çakma Geralt
onlara öyle seslenmen onları sinirlendirir, birisi sana hayvan dese hoşuna gider mi veya 5 harfli deseÜç harfliler hakkında konuşmayın korkuyorum etki yaratıyor bende bana da olurmuş gibi hissediyorum
duyuyorlar mı anlamadımdostum sakin ol
Mesaj otomatik birleştirildi:
onlara öyle seslenmen onları sinirlendirir, birisi sana hayvan dese hoşuna gider mi veya 5 harfli dese
Valla korkuyorum çok kötüOğlum duyuyorlar mı anlamadım