Neler Yeni

Astral Seyahat Yapmak İstemiyorum Yanlışlıkla Uykumda Olur Mu ?

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Satürn
bide bende şey oluyor uyurken rüya goruyom sonra bi anda ruyada oldumu anliyom sonra bi anda sanki düsüyorum sonra uyaniyom

beritankorkusuz

80+ Silver
Aga siz astral seyahati çok yanlış anlamışsınız. Hiçbir dini ibaresi yok.
Kanka sen gerçek astral seyahat yapmıyorsun , öncelikle astral seyehat cin dostlarla birlikte farklı bir süretle senin uykuda sanarken kendini aynı şekilde geçen zaman diliminde gözünde perde olmadan yaşamandır .Bundan dolayı astral seyahatte istediğin yere hızlıca gidip gelebiliyorsun. Senin cin dostlarımızı görememenin sebebini muskaya bağladım ,çünkü muska varsa Müneccin gibi yüksek seviyedeki dostlar sana gözükmez. Arkadaşın dediği 3 kişiden birisi ölüyor demeside ,eğerki büyü için vs yapılırsa kefaret olarak bir insan ruhu alınır.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Satürn
Son olarak soruyom hiç olmasını istemiyorum ama olsada bir anda kendimi kassam yine geri gelirim dimi

Freud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Durmaz
Kanka sen gerçek astral seyahat yapmıyorsun , öncelikle astral seyehat cin dostlarla birlikte farklı bir süretle senin uykuda sanarken kendini aynı şekilde geçen zaman diliminde gözünde perde olmadan yaşamandır .Bundan dolayı astral seyahatte istediğin yere hızlıca gidip gelebiliyorsun. Senin cin dostlarımızı görememenin sebebini muskaya bağladım ,çünkü muska varsa Müneccin gibi yüksek seviyedeki dostlar sana gözükmez. Arkadaşın dediği 3 kişiden birisi ölüyor demeside ,eğerki büyü için vs yapılırsa kefaret olarak bir insan ruhu alınır.
Ben hiç yapmadım ama çok araştırdım böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.

beritankorkusuz

80+ Silver
Denedin mi peki ? Söylentilerin kaçı doğru ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sadece benim yaşadığım ,dostlar herkese farklı gözükebilir,ya da gözükmez.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Milletin derdine bak anasını satim.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Satürn
sanane konu dışında sorabiliriz hem sen bilgisayar hakkında bir konu açsam milletim derdine bak anasını satim yazsam olurmu biraz empati yap çakma Geralt

Esat Tufan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Daredevil
Denedin mi peki ? Söylentilerin kaçı doğru ?

Bu sadece benim yaşadığım ,dostlar herkese farklı gözükebilir,ya da gözükmez.
Üç harfliler hakkında konuşmayın korkuyorum etki yaratıyor bende bana da olurmuş gibi hissediyorum 😅

beritankorkusuz

80+ Silver
sanane konu dışında sorabiliriz hem sen bilgisayar hakkında bir konu açsam milletim derdine bak anasını satim yazsam olurmu biraz empati yap çakma Geralt
dostum sakin ol

Üç harfliler hakkında konuşmayın korkuyorum etki yaratıyor bende bana da olurmuş gibi hissediyorum 😅
onlara öyle seslenmen onları sinirlendirir, birisi sana hayvan dese hoşuna gider mi veya 5 harfli dese

Esat Tufan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Daredevil
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,738