Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Pc hocası GG-13 sistemini aldım çok şükür. Ekran kartında coil whine sorunu yaşadığım için değişim istedim. Sizce doğru mu yaptım ?
Sistemi değil sadece ekran kartını değiştireceğim fakat heyecandan kutular kablolar biraz karıştı. Asus dual 7700xt kutusunda neler var nasıl öğrenebilirim ?
Hangi tuş ve kablolar ekran kartına ait bilmiyorum İlk defa masaüstü sistem ve ekran kartı kullanıyorum.
Saçma bir soru ama yardımcı olur musunuz ? 1-2 şey eksik diye ekran kartı bana geri dönsün istemiyorum. Ortalık karıştı
PC HOCASI GG-13 sistemin test sonuçları :
Pc hocası GG-13 sistemini aldım çok şükür. Ekran kartında coil whine sorunu yaşadığım için değişim istedim. Sizce doğru mu yaptım ?
Sistemi değil sadece ekran kartını değiştireceğim fakat heyecandan kutular kablolar biraz karıştı. Asus dual 7700xt kutusunda neler var nasıl öğrenebilirim ?
Hangi tuş ve kablolar ekran kartına ait bilmiyorum İlk defa masaüstü sistem ve ekran kartı kullanıyorum.
Saçma bir soru ama yardımcı olur musunuz ? 1-2 şey eksik diye ekran kartı bana geri dönsün istemiyorum. Ortalık karıştı
PC HOCASI GG-13 sistemin test sonuçları :
Pc hocası gg-13 7700XT sistem test sonuçları nasıl ?
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. İlk defa fullmark testi yapıyorum , sizce sonuçlar nasıl ? Pc hocası gg-13 7700xt sistem. Bu arada sağ taraftan render furry object kapatınca çok kötü ses geliyor. Rdr2 oynarken de çok kötü cızırtı sesi geliyor , coil whine sanırım. Nasıl çözebilirim...
forum.donanimarsivi.com