mustafaaydöner
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
arkadaşlar asus 1650 super kartının ultra da zorlanacağı veya açamayacağı oyunlar var mıdır? var ise nelerdir ? bu tür şeylerde birazcık bilgilenmek istiyorum
bf 5 ultrada pek zorlanmaz demi? 65-70 fps falan açabilir mi? (sıcaklıkları şuan için önemsemeyelim)herşeyi açar zorlanacağı oyunlar yeni çıkan oyunları ultra da oynarsan aşırı zorlanır
aaa oyun nedir? bf 5 ultra pubg vs zorlanır mı? bf 5 testleri izlediğimde 65-70 fps alıyordu ama yine de sormak istedimAçamayacağı oyun yoktur. Son 2 yılda çıkan AAA oyunlarda ultrada zorlanır.
Biraz zorlanabilir 60 kişilik multiplayerda ultrada filan.bf 5 ultrada pek zorlanmaz demi? 65-70 fps falan açabilir mi? (sıcaklıkları şuan için önemsemeyelim)
ultraya alınca fps mi düşer? sistem gereksinimlerinde gtx 960 yazıyor çünkü ondan soruyorumAçar ama ultrada oynatmaz, mesela AC Valhalla gibi oyunlarda mediuma kadar kısmak zorunda kalabilirsin
AAA; Rdr2, Death Stranding vs. büyük oyunlar.aaa oyun nedir? bf 5 ultra PUBG vs zorlanır mı? bf 5 testleri izlediğimde 65-70 fps alıyordu ama yine de sormak istedim
rdr2 testini de izledim onda da 60+ fps alıyor aslında bir süre sonra mı zorlanır?AAA; Rdr2, Death Stranding vs. büyük oyunlar.
2 Yıl derken?Açamayacağı oyun yoktur. Son 2 yılda çıkan AAA oyunlarda ultrada zorlanır.