Yardım Asus 540 hertz vs Zowie 540 hertz

Siz olsanız ne yapardınız diye sorduğundan cevap vereyim cs olsun pubg olsun gençken oynayacağın oyunlar ve anlık soğuyacağın oyunlar 2 ay sonra bile oynayacağının garantisi yok eğer bunları iş olarak değil zevk için oynuyorsan. bu kadar parayı fhd bi çöp yığınına vereceğime 4k oled alırım her işim için kullanırım.
Çöp yığını dediğin monitörler espor veya ciddi rekabetçi oynamak için tasarlanan günümüzün en iyi monitörleri. :D

zowie bu işin üstadıdır özellikle cs için dediğin gibi çoğu esporcu zowie kullanıyor dyac2 yi de unutmamak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz olsanız ne yapardınız diye sorduğundan cevap vereyim cs olsun pubg olsun gençken oynayacağın oyunlar ve anlık soğuyacağın oyunlar 2 ay sonra bile oynayacağının garantisi yok eğer bunları iş olarak değil zevk için oynuyorsan. bu kadar parayı fhd bi çöp yığınına vereceğime 4k oled alırım her işim için kullanırım.
tamam dostum 4k da oynarız cs yi gamepad de takalım mı

zowie bu işin üstadıdır özellikle cs için dediğin gibi çoğu esporcu zowie kullanıyor dyac2 yi de unutmamak lazım

Ölü piksel çıkarsa ne yapacam hocam ? çoğu site kabul etmiyor. Asus ise sıfır piksel garantili olacak. Ama konudaki herkes zowie al demiş. Ne yapsam bilemedim.

sizin fikriniz nedir konuyla alakalı
İkisi de pişman etmez. Bütçe sıkıntısı yoksa ben benq tercih ederdim. Yine de profesyonel oynanmıyorsa bence de pahalı bu monitörler. Tercih meselesi. Sırf rekabetçi oyunlar oynuyorum diyorsan tercih et. Yok hikayeli de ara sıra oynarım diyorsan oled monitörlere yönel bence.

Ölü piksel çıkarsa ne yapacam hocam ? çoğu site kabul etmiyor. Asus ise sıfır piksel garantili olacak. Ama konudaki herkes zowie al demiş. Ne yapsam bilemedim.
o konuda bir şey diyemiycem hocam bu arada yüksek seviyede oynamıyorsanız çok gerek yok bence bütçeniz çıkıyorsa alın tabi

Sadece cs2 ve pubg için bir monitör alacam. Sistemimi 9800x3d'li bir sisteme güncelleyecem. O yüzden fps konusunda sorun yaşamıcam.

Asus'un artıları :

- Daha ucuz.
- Vatanda tanıdık olduğu için şubeye gidip sıfır ölü piksel çıkana kadar kutu açtırabilirim. Yani kısacası sıfır ölü piksel garantili olacak. Zowie'yi alırsam eğer ölü piksel konusunda sıkıntı yaşayabilirim.

Zowie'nin artıları :

- Asus'a göre 60 hertz daha yüksek fakat farkedebilmenin mümkün olduğunu pek düşünmüyorum.
- E-sporcular genelde zowie kullanıyor fakat sponsorlukla da alakalı olabilir bilemiyorum artık.

Asus : 42 bin TL
zowie : 51 bin TL

Asus : https://www.akakce.com/monitor/en-u...0-2-ms-full-hd-oyuncu-u-fiyati,384871639.html

Zowie : https://www.akakce.com/monitor/en-u...full-hd-600-hz-oyuncu-u-fiyati,979705939.html
asus alıcaksan 2. el al sıfırı abartı pahalı ben kullanıyorum o paralara değecek bir monitör değil 360la da aynı oynuyordum 540la da aynı oynuyorum ulmb2 mükemmel bir şey ama çokta fark etmiyorsun oyun içinde

Hocam yazdığımı tekrar okur musunuz? Özellikle cümlenin başını. Yazdığım şeyler cs ve pubg için değil o tarz oyunları bıraktıktan sonrası içindi. eğer bu oyunları e-spor için oynamıyorsanız eninde sonunda bırakacaksınız ve bu bırakma konusu bir anda olacak ve emin olun geldiğini anlamayacaksınız bile. Bıraktığınızda elinizde 1080p tn panel tek amacı fps oyunları olan bir monitör kalmasını mi istersiniz yoksa 4k oled her iş için uygun (FPS oyunlarında hiçte kötü değil) bir monitör kalmasını mı istersiniz. Ama galiba bunu da boşuna yazdım çünkü ilk yazdığımda anlamadıysanız ikincide neden anlayasınız :)

360 hz oled alır geçerdim daha sesimi çıkarmadım bi 10 yıl

Zowie al eğer e spor düşünüyorsan ölü piksel içinde almadan önce arayıp sorabilirsin
Hocam zowie'nin 600 hertz olanı iade politikası iyi olan bir sitede satılmıyor maalesef. 540 hertz olanı amazonda satılıyor onu alabilirim aslında fakat neden asus önermediniz ? Vatandan gidip direkt asusu sıfır ölü pikselli şekilde alabilirim yani. Zowie'nin artısı ney asusa göre ?

Geri