Yardım Asus 540 hertz vs Zowie 540 hertz

Hocam zowie'nin 600 hertz olanı iade politikası iyi olan bir sitede satılmıyor maalesef. 540 hertz olanı amazonda satılıyor onu alabilirim aslında fakat neden asus önermediniz ? Vatandan gidip direkt asusu sıfır ölü pikselli şekilde alabilirim yani. Zowie'nin artısı ney asusa göre ?
Daha hızlı e spor için zowie iyi
normal oyun için asus Daha iyi olur

para sıkıntın yoksa asus al ama bu fiyatlar fazlaymış oled monitör ya da tv alınır o fiyata. rekabetçi oyunlar bi süre sonra sıkıyor beni. sen sıkılmam diyorsan alınabilir.

para sıkıntın yoksa asus al ama bu fiyatlar fazlaymış oled monitör ya da tv alınır o fiyata. rekabetçi oyunlar bi süre sonra sıkıyor beni. sen sıkılmam diyorsan alınabilir.
Para sıkıntısı yok da hocam insanların çoğu zowie önermiş. Normalde aklımda asus vardı. Sizce fark var mı ikisi arasında ? Bu arada oled monitörüm var şuan halihazırda. Hikaye oyunları için 4k oled kullanıyorum. Cs2 ve pubg için alacam bu monitörü.

Ölü piksel çıkana kadar kutu açtıracakmış ama sonradan ölü piksel çıkabileceğini şu anda ögreniyor

Monitör için bir şey diyemem ama eğer dp veya hdmi kullanacaksan fiberoptik kablo almanı öneririm, neredeyse kayıp çok çok düşük

Para sıkıntısı yok da hocam insanların çoğu zowie önermiş. Normalde aklımda asus vardı. Sizce fark var mı ikisi arasında ? Bu arada oled monitörüm var şuan halihazırda. Hikaye oyunları için 4k oled kullanıyorum. Cs2 ve pubg için alacam bu monitörü.
ben çok fark edeceğini düşünmedim fiyatı uygun olan alınabilir. 240'tan sonrası benim için çok fark etmiyor. Gözleri çok hassas olan biri ya da rekabetçi oyunlara çok önem veren biri için değişebilir bu durum. Para cidden sıkıntı değilse benq alabilirsin onu önermişler sanırım.

Ölü piksel çıkana kadar kutu açtıracakmış ama sonradan ölü piksel çıkabileceğini şu anda ögreniyor
Şuanda öğrendiğim yok. Zaten sonradan da oluşabileceğini biliyorum. Fakat oluşmayadabilir. Ona bakarsak hiç monitör kullanmamam gerekiyor yani. Ama sıfır şekilde alırken ölü pikselli bir monitörü neden alayim diğer tarafta tertemiz bir monitör dururken.

ben 400+ hz de olan ullandım geçen zowie öyle aman aman değildi inanılmaz fark yok gibi geldi 240 la arasında

Şuanda öğrendiğim yok. Zaten sonradan da oluşabileceğini biliyorum. Fakat oluşmayadabilir. Ona bakarsak hiç monitör kullanmamam gerekiyor yani. Ama sıfır şekilde alırken ölü pikselli bir monitörü neden alayim diğer tarafta tertemiz bir monitör dururken.
Sıfır Ölü piksel garantili demek yanlış, ayrıca ekstra para eğilmeye gerek yok asus alırdım. En fazla 3-5 kutu açtırırsın denk gelirse temizi alırsın fazlasını kimse açmaz

Sadece cs2 ve pubg için bir monitör alacam.

Asus'un artıları :

- Daha ucuz.
- Vatanda tanıdık olduğu için şubeye gidip sıfır ölü piksel çıkana kadar kutu açtırabilirim. Yani kısacası sıfır ölü piksel garantili olacak. Zowie'yi alırsam eğer ölü piksel konusunda sıkıntı yaşayabilirim.

Zowie'nin artıları :

- E-sporcular genelde zowie kullanıyor fakat sponsorlukla da alakalı olabilir bilemiyorum artık.

Asus : 43 bin TL
zowie : 49 bin TL
Ben düşünmeden Zowie alırdım, çünkü amaç belli.

Ben düşünmeden Zowie alırdım, çünkü amaç belli.
Herkes zowie diyor zaten hocam onu alacam gibi ama gönlüm asusta biraz :D vatandan direkt gidip elden alma imkanı var çünkü. Bu zowie'de olup da asus'da olmayan ne var ki ?

Herkes zowie diyor zaten hocam onu alacam gibi ama gönlüm asusta biraz :D vatandan direkt gidip elden alma imkanı var çünkü. Bu zowie'de olup da asus'da olmayan ne var ki ?
DyAc.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,856
Üyeler
185,179
Son üye
fatih2792
Geri