Neler Yeni

Asus 5600xt 6500 TL ye satayım mı?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Cengiz Han
Arkadaşlar alıcı çıktı kesin. Madencilikte kullanacakmış. Bu kartı satsam 2500 TL ye nasıl kart alabilirim? Sizce satayım mı ya da satıp idarelik kart alıp geri kalan parayı uzun vadeli kripto para alayım diyorum.

Sizce stoklar ve piyasa düzelir mi yakın zamanda?

alex jensen

80+ Silver
sat 6500e 3060 çekersin stoklar düzelirse tabi hahaah 1 yıl sonra falan ama şuan 5600xt satıp yurtdışından 3060 alabilirsin iyi araştırıp

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bence önce kart sipariş et yerine koyacak sonra sat. Ben öyle yapmıştım.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence önce kart sipariş et yerine koyacak sonra sat. Ben öyle yapmıştım.
Param yok ki. Anca satıp sonra alabilirim. 2. El alırım yine. Uzun vadede kripto para alsam iyi mi?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Param yok ki. Anca satıp sonra alabilirim. 2. El alırım yine. Uzun vadede kripto para alsam iyi mi?
Kripto para al ayda alma diye tavsiye vermem bende bilmiyorum çünkü. Bence satma paran yoksa.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Arkadaşlar alıcı çıktı kesin. Madencilikte kullanacakmış. Bu kartı satsam 2500 TL ye nasıl kart alabilirim? Sizce satayım mı ya da satıp idarelik kart alıp geri kalan parayı uzun vadeli kripto para alayım diyorum.

aga yerine koyabileceksen sat koyamayacaksan girme o topa

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
İsmail Özçakal

sat japonyadan 3060 al

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kripto para al ayda alma diye tavsiye vermem bende bilmiyorum çünkü. Bence satma paran yoksa.
Ben bu kartı 2500 TL ye aldım. 4000 TL kar az bişi değil. Aklımı çeliyor hep.

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
Piyasa yüksek diye elindeki karttan olma. Paran olsa bile yerine koyabileceğin düzgün bir kart bulman zor. Hepsi fahiş fiyatlara satılıyor. Bana kalırsa mining yapabilirsin. 5600XT 40MH/s kazıyor diye biliyorum. Eth bu kadar yüksekken tek kart bile çok güzel kar getiriyor. Kripto almayı düşünüyorum derken bile bu işte ne kadar acemi olduğunuz anlaşılıyor. Elinizdeki parayı bilmediğiniz işe girip çar çur etmeyin.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben bu kartı 2500 TL ye aldım. 4000 TL kar az bişi değil. Aklımı çeliyor hep.
GT 1030 ile idare edebileceksen satabilirsin. Aşırı ucuz kartlar dışında idarelik de olsa kart alınmaz bence. Hani GTX 1650 falan alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
İsmail Özçakal
Piyasa yüksek diye elindeki karttan olma. Paran olsa bile yerine koyabileceğin düzgün bir kart bulman zor. Hepsi fahiş fiyatlara satılıyor. Bana kalırsa mining yapabilirsin. 5600XT 40MH/s kazıyor diye biliyorum. Eth bu kadar yüksekken tek kart bile çok güzel kar getiriyor. Kripto almayı düşünüyorum derken bile bu işte ne kadar acemi olduğunuz anlaşılıyor. Elinizdeki parayı bilmediğiniz işe girip çar çur etmeyin.
5600 xt miningte 1200 TL'ye yakın kazandırır

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Cengiz Han
Minning yaparak ayda ne kadar kazanırım 1 ayda? Aslında 1 aydır düşünüyorum yapayım mı yapmayım diye ama kartı yormak istemiyorum. Güzel bişiler yapsam köşeyi döncek gibi hissediyorum.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Minning yaparak ayda ne kadar kazanırım 1 ayda? Aslında 1 aydır düşünüyorum yapayım mı yapmayım diye ama kartı yormak istemiyorum. Güzel bişiler yapsam köşeyi döncek gibi hissediyorum.
Ben bile 6900 XT ile mining yapıyorum. VRAM'ler 84 derece sabit.

Top Bottom