Neler Yeni

Asus 7800XT kronik sıkıntılı mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Bunun AMD ile ne ilgisi var yahu? Nvidia kartlarda çıkmıyor mu sanıyorsunuz... Gidin, açın bakalım reddit forumlarını... Sırf AMD kötülemek için cahilce konuşuyorsunuz anca...

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mustafa
Aynı sisteme sahibim (Ram ve SSD farklı) ekran kartında cw çıkma ihtimali çok yüksek bende çıktı bayağıda rahatsız ediyordu servise gönderdim kartı bence AMD kartlara bulaşma. Şimdiki aklım olsa 30 FPS az alırım gider RTX 4070 alırım.
RTX 4070 de çıkmayacağı ne malum hocam ? Şikayetvarda sürüsüne bereket 4080Super coilwhine şikayeti var.Servise gönderdiğinde durum ne oldu bu arada?

Gurkanpiro

80+ Platinum
bu aslında kartın fazla watt cektıgınden kaynaklanıyor ıster gıdın 4090 alın gıdın 7900xtx alın hepsınde cıkma ıhtımalı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mustafa
Yahu tak kulaklığı bak keyfine. Ne Battlefield 2042 oynarken ne de Diablo 4 oynarken duymuyorum bile sesi. Ki şuna emin olun öyle abartıldığı kadar da yüksek bir sesten bahsetmiyoruz burada. Hafif sinek vısıltısı tadında bir ses 😀

Şakası bir yana ömrü hayatımda aldığım en ama en performanslı kart 7800 XT. Bunu gururla söylüyorum. Ghost of Tsushima'yı 4K çözünürlükte FSR + FG 110 fps oynuyorum. İlk denediğimde bildiğin oha demiştim. Ki monitörlerim 1440p.

Fazla uzatmayayım konuyu. Siz hiç sabah akşam AMD ekran kartlarını kötüleyen tiplemelere bakmayın. 7000 serisinde driver sorunları bitti artık. Var diyenlerin hepsi hurafeden ibaret. Kim bilir performans adı altında bilgisayarlarına neler kuruyorlar sonra Radeon kartlar kötü kaka. 3 aydır bir kere bile ne çökme, ne siyah ekran, ne de başka bir sorun yaşamadım. Hani hali hazırda kullanan birisi olarak kafanızda soru işareti varsa belirtmek istedim.
Hocam var aslında sorum.İşlemci olarak ne kullanıyosunuz ? Ben genel olarak CS2 falan oynadığım için 1080P monitör kullanıyorum 7800x3D ve 7800XT ile hikaye tabanlı oyun oynarken gözle görülür bir darboğaz yaşayar mıyım? İkinci sorum ise diyelim ki kartta Coilwhine problemi çıktı boşta internette googleda gezinirken twitch yayını vs yinede o vızıltı sesi gelir mi ? Yoksa sadece güç altında mı oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu aslında kartın fazla watt cektıgınden kaynaklanıyor ıster gıdın 4090 alın gıdın 7900xtx alın hepsınde cıkma ıhtımalı var
Sadece yük altında mı oluyor hocam ?

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hocam var aslında sorum.İşlemci olarak ne kullanıyosunuz ? Ben genel olarak CS2 falan oynadığım için 1080P monitör kullanıyorum 7800x3D ve 7800XT ile hikaye tabanlı oyun oynarken gözle görülür bir darboğaz yaşayar mıyım? İkinci sorum ise diyelim ki kartta Coilwhine problemi çıktı boşta internette googleda gezinirken twitch yayını vs yinede o vızıltı sesi gelir mi ? Yoksa sadece güç altında mı oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece yük altında mı oluyor hocam ?
yuk altındayken oluyor sanırım ben hıc karsılasmadım amd den kaynaklanan bir sorun degil pasalar gibi rx 6700 um sıfır cw

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Arif
Bunun AMD ile ne ilgisi var yahu? Nvidia kartlarda çıkmıyor mu sanıyorsunuz... Gidin, açın bakalım reddit forumlarını... Sırf AMD kötülemek için cahilce konuşuyorsunuz anca...
Kesinlikle doğru. Bundan önce 4060ti kullandım onda da coil whine vardı şimdi düz 4060 kullanıyorum onda bile var. Rahatsız edecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Zaten bir süre sonra insan duymuyor.

Top Bottom