Asus A21 Plus alınır mı?

Ysfgms

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
284
İmzadaki sistemi yeni bir kasaya taşımayı düşünüyorum. Sizce bu kasa alınır mı? sadeliğini beğendim. Hava akışı sizce iyi midir? mag forge 100r var elimde, yan camı çıkarınca sıcaklıklar 10 derece düşüyor hava akışından memnun değilim.

İmzadaki sistemi yeni bir kasaya taşımayı düşünüyorum. Sizce bu kasa alınır mı? sadeliğini beğendim. Hava akışı sizce iyi midir? mag forge 100r var elimde, yan camı çıkarınca sıcaklıklar 10 derece düşüyor hava akışından memnun değilim.

bu kasa daha iyi bence hocam. https://www.amazon.com.tr/gp/produc...1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1&tag=technopattr-21

yerinizde olsam gaming-gecesinden lancool 216 kovalardım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tıkla gerçi bu fiyatta iyiymiş

ben kullanıyorum a21i hocam tavsiye ederim.Hem görünüş olarak sade ve malzemesi cidden kaliteli

mATX bir sistem kurulumu için gayet ideal bir ürün tercih edilebilir.

mATX bir sistem kurulumu için gayet ideal bir ürün tercih edilebilir.
Aldım bugün geldi kurulumu yaptım kasayı çok beğendim. İyiki almışım gerçekten güzel bir kasa.

@Ysfgms dostum selamlar forum bıraz eskı ama bende bu kasadan almayı düşünüyorum kasadan memnun musun acaba ?

@Ysfgms dostum selamlar forum bıraz eskı ama bende bu kasadan almayı düşünüyorum kasadan memnun musun acaba ?
Merhaba, evet hocam kasadan çok memnunum. Malzeme kalitesi güzel kısaca asus kalitesi diyebilirim. Ayrıca hava akışı çok güzel içerisi buz gibi oluyor. Ancak alırken anakartınızın mATX olmasına dikkat edin. ATX anakartlar için uygun değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,423
Üyeler
183,425
Son üye
mavikurt
Geri