🔥İndirim Asus a32 plus siyah 4759TL

Konudaki asus çift odalı tasarım lian li den daha güzel ama aradaki fiyat farkına değer mi artık ona da kullanıcı karar vermesi lazım şahsen asus tercih ederdim ama alt kısma hava akışını iyileştirmek için 3 fan daha eklendiğinde muhteşem hava akışı oluyor yada kule tipi soğutucu tercih edilecekse üst kısma fan ile

5300 dü galiba enayi gibi msi 100r pz almadım ona yanarım :cry:
2nci elde 4k ya aldım bir tane fansız pg ile elimde fan çok dert etmedim o yüzden ama iptal edip amazonu beklesem mi bilemedim bu ara pek yok piyasada amazona ara ara geliyor lakin belirsizlik işte genelde de hep 5k civarı düşüyor fena kararsızım (Konudaki de 100r pz'den pek farkı yok ama maalesef dikey ekran kartı desteklemiyor)
Ben aldım işte onu 😂 5k ya 500 de indirim vardı 4.6k ya geldi. Bu arada kendi dikey bağlantı aparatı çıkması çok güzel 100r pz de. Riser çıkmıyor ama arka taraf gpu dikey bağlantı aparatı çıkıyor sadece MSI da.

Ben aldım işte onu 😂 5k ya 500 de indirim vardı 4.6k ya geldi. Bu arada kendi dikey bağlantı aparatı çıkması çok güzel 100r pz de. Riser çıkmıyor ama arka taraf gpu dikey bağlantı aparatı çıkıyor sadece MSI da.
Kullandım daha önce 100r pz üşengeçliğimden imzam değişmedi duruyor imzamdaki sistemi sattım, aslında elimdeki kasada fazlasıyla yetiyorda kaşınıyorum biraz kendi adıma diyelim . Şu an kullandığım kasa fsp cut 592
Riser kablo da var elimde tekrardan onu da aldım 2k ya pcie 4 dark
Amazona tekrar stoğa gelir mi emin olsam beklerimde ama ne bileyim aldım işte totalde 4k ya geldi pg ile fansız

Itopya bunu 3700e satmamış mıydı geçenlerde ya?

Kullandım daha önce 100r pz üşengeçliğimden imzam değişmedi duruyor imzamdaki sistemi sattım, aslında elimdeki kasada fazlasıyla yetiyorda kaşınıyorum biraz kendi adıma diyelim . Şu an kullandığım kasa fsp cut 592
Riser kablo da var elimde tekrardan onu da aldım 2k ya pcie 4 dark
Amazona tekrar stoğa gelir mi emin olsam beklerimde ama ne bileyim aldım işte totalde 4k ya geldi pg ile fansız
Dark riser çok problemli deniyor. Yorumlar vs yerle bir. Uyguna Dragos north kasadan çıkkanlardan bulsam iyiydi.

Dark riser çok problemli deniyor. Yorumlar vs yerle bir. Uyguna Dragos north kasadan çıkkanlardan bulsam iyiydi.
Baya kullandım farklı anakart ve ekran kartı ile de denedim hatta sorun yaşamadım tam aksine dragos riser için eğer aynı kablodan bahsediyorsak bir çok yorumda pci 4 adı altında satıldığını ama pci 3 olduğunu söylüyorlardı dark kalite belli ama dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım en iyisi lian li pcie 5 gördüğüm geçenlerde 3.5k civarıydı değişmediyse

Baya kullandım farklı anakart ve ekran kartı ile de denedim hatta sorun yaşamadım tam aksine dragos riser için eğer aynı kablodan bahsediyorsak bir çok yorumda pci 4 adı altında satıldığını ama pci 3 olduğunu söylüyorlardı dark kalite belli ama dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım en iyisi lian li pcie 5 gördüğüm geçenlerde 3.5k civarıydı değişmediyse
5.0 için iyi de 3.5 da 20cm lik bir parçaya çok ve. Hani olmazsa olmaz bir parça değil kasada o yüzden çok.

ben bu bütçede msi 130r veya 100r pz öneririm
Konudaki ile 130r pz arasında pek fark yok gibi 130r bakıyorum yarım saattir inceleme filan güzel kasa herkesin zevki farklı tabi benim açımdan dikey ekran kartıda destekliyor bir niyetlenmedim değil açıkcası ama 100r pz amazona 5k fiyat bandında gelmediği sürece pahalı şu an için bunlara göre
130r da galiba dikey kullandımda riser kablo da işin içine girince muhtemelen alt kısma fan eklenemez gördüğüm kadarıyla .

Konudaki ile 130r pz arasında pek fark yok gibi 130r bakıyorum yarım saattir inceleme filan güzel kasa herkesin zevki farklı tabi benim açımdan dikey ekran kartıda destekliyor bir niyetlenmedim değil açıkcası ama 100r pz amazona 5k fiyat bandında gelmediği sürece pahalı şu an için bunlara göre
en son 5k lardaydı şuan arttıysa bilmiyorum ama 100r pz kullandım şuan da 130r mlg edition kullanıyorum ve çok güzel kasa alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aradaki fark da bi tık kalite farkı. ben biraz ses konusuna takıntılıyom hem sac kalınlığı kalitesi baya iyi hem de parçalar tam oturuyo

Geri