bana da lazım ya bende de h510 m-k var asusunYeni bilgisayar aldım ve anakartı b560m asus. BIOSA bağlanıp windows kurucam ancak bir türlü bıos tuşunu bulamıyorum acil yardım lütfen.
hocam yapmanız gereken pc yi kapatıp usb takıp açılırken durmadan delete tuşuna basmak bu şekilde bios açılacaktırYeni bilgisayar aldım ve anakartı b560m asus. BIOSA bağlanıp windows kurucam ancak bir türlü bıos tuşunu bulamıyorum acil yardım lütfen.
usta yapıyorum ama monitörde no signal yazıyor ve acer yazısı haricinde hiç bir şey çıkmıyor normal mi acaba ?hocam yapmanız gereken pc yi kapatıp usb takıp açılırken durmadan delete tuşuna basmak bu şekilde bios açılacaktır
abi yaz youtube bios nasıl sıfırlanır ankartta sıfırlamak için yer varusta yapıyorum ama monitörde no signal yazıyor ve acer yazısı haricinde hiç bir şey çıkmıyor normal mi acaba ?
monitör ekran kartına tam takılmamış sanırsam kablolarını bi kontrol edinusta yapıyorum ama monitörde no signal yazıyor ve acer yazısı haricinde hiç bir şey çıkmıyor normal mi acaba