🔥İndirim Asus Cerberus 2500 Mouse - 129 TL

Teflon is a market name for PTFE and a generic name used by the Du Pont (Teflon, PTFE için bir pazar adıdır ve Du Pont tarafından kullanılan genel bir addır.)
Sharkoon ptfe dediği için belirttim normal mouse skastesleri ile bu skatesin arasında fark var ben karşılaştırma yaptım ve bir fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus Cerberus'a dedin zannettim. Zaten dediğin şeyde yanlış. PTFE ile Teflon aynı.
Tamam sharkoon ptfe yazdığı için belirttim peki normal mouse skateslerinin adı ne?

Sharkoon ptfe dediği için belirttim normal mouse skastesleri ile bu skatesin arasında fark var ben karşılaştırma yaptım ve bir fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam sharkoon ptfe yazdığı için belirttim peki normal mouse skateslerinin adı ne?
Teflon zaten? Pazarlama adında PTFE kullanıyor fare üreticileri. Teflon oranı az olanların siyah oluyor çoğunlukla.

PTFE olarak geçse bile teflon=PTFE yani ha PTFE demişim ha teflon skatez demişim ikisi de aynı yere çıkıyor.

Tüm skatezlerde teflon var. Siyah olanların bir çoğunda teflon oranı oldukça az bulunmakta kaliteli markalarda ise bu değer biraz daha fazla tutuluyor.

Tamamen teflon olan skatezler de var.

Biz bu teflon oranının az olduğu türe ise boyalı skatez diyoruz.

Tüm teflon skatezler aynı değil zaten. Aynı olsaydı kaymaları da benzer olurdu. İçeriğinde kullanılan malzemelerde, teflon oranıda önemli.
Sharkoon mousede %100 saf ptfe kullanıldığı yazıyor bunun teflon ile farkı varmı? böyle bir yazıda buldum

- PTFE: Teflon olarak da bilinen bu plastik, mevcut herhangi bir malzemenin en düşük sürtünme katsayısına sahiptir. Çoğu fare ayağı aşağı yukarı PTFE'den yapılmıştır.

- Virgin-grade: %100 saf PTFE buna denir. Başka hiçbir malzeme ile karıştırılmadığından, bakir kalite PTFE en düşük sürtünme katsayısına sahiptir. Siyah boya olmadığı için %100 PTFE her zaman beyaz olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,001
Üyeler
184,713
Son üye
not zenin
Geri