Sizce alınır mı hocam? Bende uzun zamandır bi mouse bakıyordum ofis mouse si ile cs yi bırak rdr2 bile oynanmıyor![]()
Asus Rog Strix Impact III Wireless 36000 Dpı Oyuncu Lazer Mouse Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Asus Rog Strix Impact III Wireless 36000 Dpı Oyuncu Lazer Mouse Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kablolu ve siyah modeli de 629 TL:
![]()
Asus Rog Strix Impact III RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Asus Rog Strix Impact III RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Satıcı: GpnTeknoloji
Hocam bence asus kaliteli bi marka alıabilirPilli mouse alınmaz bee
Marka sorun değil pilli mouse işkence gibi geliyor banaSizce alınır mı hocam? Bende uzun zamandır bi mouse bakıyordum ofis mouse si ile cs yi bırak rdr2 bile oynanmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bence asus kaliteli bi marka alıabilir
Asusun kaliteli bi marka felan değil bomboş markaSizce alınır mı hocam? Bende uzun zamandır bi mouse bakıyordum ofis mouse si ile cs yi bırak rdr2 bile oynanmıyor
Mouse konusunda çokta degil scroll sorunları var genellıkşeSizce alınır mı hocam? Bende uzun zamandır bi mouse bakıyordum ofis mouse si ile cs yi bırak rdr2 bile oynanmıyor
galiba aynı sensör pugio II de vardı 2 yıl kullandım gayet iyi mouse.300 IPS, 35 G, 70 milyon tıklama ömrü, paracord kablo, PTFE ayaklıklar.. Kablolu olması problem değil derseniz direkt alın. Bu paraya eşi benzeri yok.
Gayet yeterli bir sensör. Bütçesi bu olan için daha iyisi yok zaten.galiba aynı sensör pugio II de vardı 2 yıl kullandım gayet iyi mouse.
Alıp vazgeçen olursa üste cüzi bir miktar vererek almaya hazırım.pilli olduğu için iptal ettim stok gelebilir değerlendirmek