Neler Yeni

🔥İndirim ASUS ROG STRİX XG27ACS 11.000 TL

Fantastiktürk

80+ Silver
Katılım
19 Aralık 2022
Mesajlar
2,466
En İyi Cevap
1
Yok hocam, fp olmayışı konusunda katılıyorum ama gömdüğünüz kadar kötü bir monitör değil. IPS 180Hzler arasında bunun kadar hızlısı zaten yok. Ayrıca variable overdrive özelliği var, 180Hz'e uygun overdrive seçiliyken fps 60a düştüğünde inverse ghosting olmuyor, diğer çoğu monitörde olmayan bir özellik.
Zaten kötü bir monitör değil. Daha önce de belirttim bunu. Hız derken de bunu kastediyordum. Tek bir overdrive modu ile tüm Hz'lerde kullanılabilmesi ve hızlı tepki süresi.

Ancak diğer monitörler de bu alanda kötü değil. Özellikle tepki süresi anlamında neredeyse hiç fark yok denebilir.
Buna karşilik daha düşük kontrast, daha düşük parlaklık vs. Üstelik +4000TL farka.

Yani monitör kötu değil. Ama fiyat/performans anlamında çok kötü. Ha son kale Lenovo da fiyat artar/stok biterse o zaman belki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit: Bak 👇🏻
Çok pahalı. R27QE neredeyse tüm alanlarda (Adaptive-sync performansı dışında yani) bundan daha iyi ve 4000TL daha ucuz. Sırf ROG diye bu fiyata satıyorlar.
Ha yanlış anlaşılmasın, kötü monitör dediğim yok. Gayet iyi. Sadece rakiplerini çok iyi. Fiyatı ederinden çok yüksek.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,198
Mesajlar
9,748,782
Üyeler
172,343
Son üye
dreads07
Top Bottom