Asus Cerberus

Wacessa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
174
Beyler 225 TL'ye gameekstra.com da buldum da sizce değer mi öyle rgb manyağı değilim csgo fortnite o tarz oyunlar oynuyorum işimi görür mü kullanan var mı?

Beyler 225 TL'ye gameekstra.com da buldum da sizce değer mi öyle RGB manyağı değilim csgo fortnite o tarz oyunlar oynuyorum işimi görür mü kullanan var mı?
Dostum bu 5. konun oldu sanırım. Her seferinde aynı cevabı alıyorsun. Açma artık şu konuyu. Alıyorsan al almıyorsan alma.
Alınmaz pahalı diye 50 kişi dedi sana. İlla seni avutmak için alınır çok güzel klavye dememizi mi bekliyorsun ?

Dostum bu 5. konun oldu sanırım. Her seferinde aynı cevabı alıyorsun. Açma artık şu konuyu. Alıyorsan al almıyorsan alma.
Alınmaz pahalı diye 50 kişi dedi sana. İlla seni avutmak için alınır çok güzel klavye dememizi mi bekliyorsun ?
bazıları uygun al diyor bazıları da pahalı alma diyor emin olamıyorum ama haklısın gerçekten nedense çok fazla açtım konuyu uygun fiyatlı klavye bulamıyorum çünkü herkes başka bir şey söylüyor

bazıları uygun al diyor bazıları da pahalı alma diyor emin olamıyorum ama haklısın gerçekten nedense çok fazla açtım konuyu uygun fiyatlı klavye bulamıyorum çünkü herkes başka bir şey söylüyor
Bu fiyat bandında tek iyi seçeneğin ise al geç dostum. Bu kadar düşünme. Kötü demiyoruz ama bu paraya da en azından bir RGB ve Mekanik,
hiç olmazsa mekanik hissiyat bekliyoruz.

Bu fiyat bandında tek iyi seçeneğin ise al geç dostum. Bu kadar düşünme. Kötü demiyoruz ama bu paraya da en azından bir RGB ve Mekanik,
hiç olmazsa mekanik hissiyat bekliyoruz.
az önce gördüm KB-R81 nasıl bir klavye?

az önce gördüm KB-R81 nasıl bir klavye?
Bence güzel. Bu klavye için ayrı bir konu açabilirsiniz isterseniz. "Rampage KB-R81 alınır mı Alternatif olarak ne alınabilir" gibisinden.

Geri