Gurkanpiro
80+ Gold
ekstra argb kontrolcusu almıyorsunuzargb desteği olunca ne oluyorki hocam
ekstra argb kontrolcusu almıyorsunuzargb desteği olunca ne oluyorki hocam
Kasa fanlarının ışıkları çalışıyorargb desteği olunca ne oluyorki hocam
hocam bende a620 mk var onunda üstünde argb yazıyor nasıl yaparım bunu bi ara uğraşmıştım ama becerememiştimKasa fanlarının ışıkları çalışıyor
.ekstra argb kontrolcusu almıyorsunuz
bilemiyorum arastırmanız gerekhocam bende a620 mk var onunda üstünde argb yazıyor nasıl yaparım bunu bi ara uğraşmıştım ama becerememiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
hocam kullandığınız colorfulda debug led filan varmı ? bide memnun musunuz acaba?Katılıyorum. Bios arayüzü baya güzel eski arayüzden eser yok.
Hayırlı olsun ram olarak Patriot Viper CL30 6000MHz öneririm. Ben kullanıyorum. 4800Mhz çalışıyor ilk başta biostan expo açıyorsun 6000mhz de çalışıyor. Zaten kart 7600 kadar destekliyor.
Evet memnunum debug ledden kastınız şu sanırım. Başlangıçta en sol led yanıyor biosta en sağdakihocam kullandığınız colorfulda debug led filan varmı ? bide memnun musunuz acaba?
Evet memnunum debug ledden kastınız şu sanırım. Başlangıçta en sol led yanıyor biosta en sağdaki
Hocam dediğim gibi bootlanırken en sol ışık yanıyor. Bios girince en sağ ışık yanıyor.
şunun gibi bir şey hocam , fotoğraftan tam bir şey anlamadım .
bunun gibi bir özellik var mıdır ? Videoda gördüğünüz gibi cihaz bootlanırken . önce cpu dram vga filan gidiyor
Bir hata oldu mu öğrenmek için güzel oluyor . Bu özelliği baya seviyorum , var mıdır bu colorful anakartta?
Ortadakileri henüz yanarken görmedimHocam dediğim gibi bootlanırken en sol ışık yanıyor. Bios girince en sağ ışık yanıyor.
tamamdır hocam en azından bu özellik var güzel bir şey . buna uyumlu ram hangi markalar vardır acaba?Hocam dediğim gibi bootlanırken en sol ışık yanıyor. Bios girince en sağ ışık yanıyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ortadakileri henüz yanarken görmedim
Patriot Viper CL30 6000Mhz kullanıyorum. Gayet güzeltamamdır hocam en azından bu özellik var güzel bir şey . buna uyumlu ram hangi markalar vardır acaba?