Asus DSL-AC750 modem kopmalar

veppi

80+
Reaksiyon skoru
37
Son 1 haftadır modemi kapatıp açtıktan 4-6 saat sonra hızı 1mbit altlarına düşme sorunu yaşıyorum. Bu esnada hat değerleri normalde ki gibi olmasına rağmen bu sorunla karşılaşıyorum. Kablolu kablosuz bu sorun ile karşılaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
1753895318067.webp

Resmin alt kısmı önemli olan kısmı; orayıda atar mısınız?
Hat zayıflamanız uçmuş gibi.

Tekrar bir ekran görüntüsü aldım
1753901036863.webp

Kontrol ediyorum herhangi bir sorun gözükmüyor. 4saat geçtikten sonra yine problemleri yaşıyorum ve hiç bir siteye girmemeye başlıyor. 1mbit altında internet kullanmaya başlıyor.

Belki modemde veya adaptörde sorun vardır. Farklı adaptör veya modemle deneme imkanınız varsa; bir demeyin.
Upload değerinide mevcut hız ile max. hız aynı olmasındanda kaynaklanabilir + snr düşük ve hat zayıflaması var. Hızı düşürüp denediniz mi?
Sizde fiziksel bir sorun var; dolabta kablo ucu temssızlık olabilir, kablo kalitesi düşük olabilir, portsal sorun olabilir, kablo ucu jak bile neden olabilir.
İşiniz biraz zor; deneme yanılma ile bulmanız lazım.

Belki modemde veya adaptörde sorun vardır. Farklı adaptör veya modemle deneme imkanınız varsa; bir demeyin.
Upload değerinide mevcut hız ile max. hız aynı olmasındanda kaynaklanabilir + snr düşük ve hat zayıflaması var. Hızı düşürüp denediniz mi?
Sizde fiziksel bir sorun var; dolabta kablo ucu temssızlık olabilir, kablo kalitesi düşük olabilir, portsal sorun olabilir, kablo ucu jak bile neden olabilir.
İşiniz biraz zor; deneme yanılma ile bulmanız lazım.
snr değerini 20 yaptım, son 1 saate kadar CRC değeri 50 iken, yarım saattir altta ki gibi her geçen saniye artıyor.
1753995603517.webp

Hat zayıflaması sorunu çözülmediği sürece sorun devam eder; firmaya destek kaydı açın isterseniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,389
Üyeler
186,880
Son üye
behalot
Geri