mining içinse yurtdışı kampanya kovala.Ekran kartı olmadan bu sistem kaça gider sizce dostlar?
Al-sat için düşünmüştüm.mining içinse yurtdışı kampanya kovala.
Ekran kartını alıp kalan kasayı uygun fiyata bırakırım diye düşünüyorum. Parçaları tek tek toplayınca 5.5K yapıyor. Ekran kartı dışındakileri. TR' deki en ucuz fiyatlardan hesapladım Akakçe' den.Bu sefer kaça satıcan
Yani pek kolay satılmaz diye düşünüyorum ama en kötü 4.500'e gider.Ekran kartını alıp kalan kasayı uygun fiyata bırakırım diye düşünüyorum. Parçaları tek tek toplayınca 5.5K yapıyor. Ekran kartı dışındakileri. TR' deki en ucuz fiyatlardan hesapladım Akakçe' den.
hmm üst sistemlerde al sat karı düşük. 5000tl lik kasayı çok raat 6000 e satarken bu kasayı 15000k ya satmak imkansız olur.Al-sat için düşünmüştüm.
Ayrı ayrı satmayı düşünüyordum zatenhmm üst sistemlerde al sat karı düşük. 5000tl lik kasayı çok raat 6000 e satarken bu kasayı 15000k ya satmak imkansız olur.
Hocam işlemciyi alabilirimEkran kartını alıp kalan kasayı uygun fiyata bırakırım diye düşünüyorum. Parçaları tek tek toplayınca 5.5K yapıyor. Ekran kartı dışındakileri. TR' deki en ucuz fiyatlardan hesapladım Akakçe' den.
oha mükemmel sistemNormalde 12-13k aralığında bulunuyordu bu tarz sistemler falan ama dolar 10 olduğu için artık bu fiyat bu sistem için über iyi kalıyor. Son 1-2 günde baya bir 13bin tllik sistem soran olmuştu buyrun;
EASTER-EG2 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
EASTER-EG2 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 ve ASUS RTX 3060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr