1 derece fark ediyor, kasayla doğrudan bir orantısi yok, ayni gpu yu 2 kasada denedim 1 derece oynadikasa mesh değilse olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa modelini atar mısınız
Bir tık yüksek. Kasanızın modeli nedir?
https://www.incehesap.com/gamepower...=google&utm_medium=listing&utm_campaign=46449kasa mesh değilse olabilir
kasa modelini atar mısınız
hava girişi az olan bir kasa ile mesh bir kasa arasında büyük farklar olabiliyor1 derece fark ediyor, kasayla doğrudan bir orantısi yok, ayni gpu yu 2 kasada denedim 1 derece oynadi
kasan mesh bu kadar ısınması pek normal değilhttps://www.incehesap.com/gamepower...=google&utm_medium=listing&utm_campaign=46449
kasa bu
ekran kartı modeli tam olarak ASUS Radeon Rx 6700 Xt Dual 12gb Gddr6 192 Bit Ekran Kartı DUAL-RX6700XT-12G
Kasa kapalı olsa bile asus dual bu kadar ısınmıyo normaldehava girişi az olan bir kasa ile mesh bir kasa arasında büyük farklar olabiliyor
kasan mesh bu kadar ısınması pek normal değil
Olmuyor bro olmuyor, en azindan bende olmadı, mesh kasa ve gigabyte gz f10 modelli kasa arasinda bir fark göremedim sadece 1 derecehava girişi az olan bir kasa ile mesh bir kasa arasında büyük farklar olabiliyor
kasan mesh bu kadar ısınması pek normal değil
Coil whine sorunu var diye düşünüyordum fanlar gayet düzgün dönüyor gibi duruyor. Bana garip gelen şu furmark testinde vs ısılar bu kadar yükselmiyor ve coil whine seside yok. Ama oyunu açtığım gibi coil whine sesi başlıyor ve minimum 70-76 derecelerde oynanıyor. Maksimum 81i gördüm dediğim gibi ama anlık olarak oldu sadece. Asusa mail attım duruma göre bakacağım.Dual bu kadar ısınmaz farklı bir durum olmalı kaldık amd ekran kartları son dönemde Nvidia ya göre biraz daha serin çalışıyor bende rx6600 var furmarkta bile 60i geçmedi oyunlarda da 52-55 de çalışıyor
Acaba termal macunda ya da termal pedlerde tam temas etmeme gibi bir durum mu var. Asustan gelen geri dönüşte önemliCoil whine sorunu var diye düşünüyordum fanlar gayet düzgün dönüyor gibi duruyor. Bana garip gelen şu furmark testinde vs ısılar bu kadar yükselmiyor ve coil whine seside yok. Ama oyunu açtığım gibi coil whine sesi başlıyor ve minimum 70-76 derecelerde oynanıyor. Maksimum 81i gördüm dediğim gibi ama anlık olarak oldu sadece. Asusa mail attım duruma göre bakacağım.