- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam hocam sağolungüvenilir
tamam hocam sağolungüvenilir
3 fanlı model kasanıza uyacak mı, ölçülerine dikkat edingüvenilir mi? ilk defa bu siteyi duyuyorum
sağolgüvenilir
Şu envidiya sevdaniz nedir anlamıyorum.. adamlar resmen sizi kazikliyor sizde peynir görmüş fare gibi almaya çalışıyorsunuz tabi sonradan keşke almasaydim diyorsunuz sonunu bilen bilir....Hocam Merhabalar yenı bır monitör aldım ekran kartımı da değişmek istiyorum
nvida olsun ıstıyorum bu ekran kartını buldum sızın bır tavsıyenız varmı
ASUS DUAL GeForce RTX 3050 OC 6GB GDDR6 96Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS DUAL GeForce RTX 3050 OC 6GB GDDR6 96Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocan baktım şimdi 3 fanli uymuyor 2 fanli alsam sorun olurmu3 fanlı model kasanıza uyacak mı, ölçülerine dikkat edin ve
R7 240 kullanıyorum çok eski bir ekran kartı çok fazla bilgim yok forumlara baktığımda herkes o bütçeye rx 6600 al diyor 2 fanli olanını almayı düşünüyorum driver konusunda bir bilgimde yok yt de videolarını izliyerek halledeceğim herkese teşekkürlerŞu envidiya sevdaniz nedir anlamıyorum.. adamlar resmen sizi kazikliyor sizde peynir görmüş fare gibi almaya çalışıyorsunuz tabi sonradan keşke almasaydim diyorsunuz sonunu bilen bilir...
2 fanlı almanız da bir sorun yok, sadece ufak ısı değerleri ve fps farkı olur ama çok büyütecek kadar olmayacağından rahatlıkla alabilirsinizHocan baktım şimdi 3 fanli uymuyor 2 fanli alsam sorun olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
R7 240 kullanıyorum çok eski bir ekran kartı çok fazla bilgim yok forumlara baktığımda herkes o bütçeye rx 6600 al diyor 2 fanli olanını almayı düşünüyorum driver konusunda bir bilgimde yok yt de videolarını izliyerek halledeceğim herkese teşekkürler
Sağolun2 fanlı almanız da bir sorun yok, sadece ufak ısı değerleri ve fps farkı olur ama çok büyütecek kadar olmayacağından rahatlıkla alabilirsiniz
Sapphire rx 6600 alicam hocam daha uygun performans olarak da aynı diyorlarASUS GEFORCE DUAL-RTX3060-O8G-WHITE 8GB GDDR6 128bit Ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS GEFORCE DUAL-RTX3060-O8G-WHITE 8GB GDDR6 128bit Ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu fiyatlara çıkabilirseniz ki bence kesin çıkmalısınız bu ürünü tercih etmenizi tavsiye ederim.
Sapphire rx 6600 almamda sakınca varmıGüvenilir
Rtx ve dlss teknolojilerinden dolayı 3060-4060 tercih edilebilir onun haricinde genelde nvidia kartları yazılımsal olarak daha stabilize çalışıyorlar amd ekran kartları eskisi kadar problem çıkartmasalarda insanların aklına kazınmış bazı şeyler olduğunuzda ön yargılı oluyor onun haricinde rx 6600 güzel ve fiyat açısından uygun bir karttır. Stablediffusion gibi yapay zeka işlerinde nvidia ekran kartları öneriliyor merakınız var mı bilmiyorum ama aklıma gelmişken söylemek istedim. Ben şahsen bütçem var ise nvidia'nın bir ekran kartını tercih ederim ama amd'nın rx6600 ve benzeri ekran kartları nvidia'ya göre daha uygun fiyatlı olduğundan tam bir fiyat performans canavarı oluyorlar son tercih sizindir. Almayı düşündüğünüz pc'nin bir linki varsa incelemekte isterimSapphire rx 6600 alicam hocam daha uygun performans olarak da aynı diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sapphire rx 6600 almamda sakınca varmı
Bidaha öneri yapma daha ucuza rtx 4060 varken yüzün bakılmaz bununASUS GEFORCE DUAL-RTX3060-O8G-WHITE 8GB GDDR6 128bit Ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS GEFORCE DUAL-RTX3060-O8G-WHITE 8GB GDDR6 128bit Ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu fiyatlara çıkabilirseniz ki bence kesin çıkmalısınız bu ürünü tercih etmenizi tavsiye ederim.