Öneri Asus Dual Radeon Rx 6700 Xt Oc 12.500 Tl

gördüm kral almadan önce. normalde pek marka takıntım yoktur şu anki msi. pahalı şey alırken asus alayım dedim sıcaklıktan çok bişey yaşıyacağımı sanmıyorum şahsen. bide onlar fazla büyük ya valla.
Sapphire alsan daha iyi olurdu be reis.

valla bilerek oc 6700 diye aldım ama sıkıntı çıkmaz dimi 6600 yollamasınlar reis?
Ben olsam iptal eder düz 6700 olanı alırım ne olur ne olmaz. 6600xt diyor öbüründe ama 12gb falan yazıyor ne oldugu belli değil. En azından düz olanda ne oldugu belli bide zaten OC model en fazla %1-2 falan daha iyi.

Ben olsam iptal eder düz 6700 olanı alırım ne olur ne olmaz. 6600xt diyor öbüründe ama 12gb falan yazıyor ne oldugu belli değil. En azından düz olanda ne oldugu belli bide zaten OC model en fazla %1-2 falan daha iyi.
hocam peki nitro mu asus dual mı?

yav etsem şimdi kredi kartıyla aldım ne zaman olur ki acaba hemen alabilrmiyim yine?

6700XT İÇİN Nitro+. Fiyat farkı ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgim yok. Bankanızı arayın bence bu konuda. Bazen taksit taksit iade geliyor.
neyse itopyaya mail attım dönerler bi ara olmadı direkt dual ürünü isterim aynı para zaten bence.

Nitro alın kesinlikle. Düşünmeye çok gerek yok.
1646497230045.png

Aynı paraya Nitro+ 6700xt varken DUAL 6700xt alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,120
Üyeler
173,932
Son üye
a_aydnl
Geri