Hazır bir bilgisayar buldum fiyatı ucuz geldi içerisinde rtx2060 var kafama bir şey takıldı ben csgo oyuncusuyum profesyonel oyuncularda görüntü daha parlak ve turuncu oluyor o görüntüyü rtx2060 la sağlayabilir miyim?
CS:GO RTX desteklemiyor. Sistemin linkini atar mısın? Belki daha iyi bir şey öneririz.
İyikide link istemişim, o sistem çok kötü.
Max 6700İyikide link istemişim, o sistem çok kötü.
Bütçe nedir?
R5 3600 ve 600W PSU özelleştirmesi ile P2.5 öneririm.Max 6700
İnşallah bu sistemi almamışsındır.genelde cs oynarım ama farklı oyunlarda oynuyorum o yüzden rtx olması önemli
Bu sistem ilk çıktığında gayet güzeldi sistemin içinden geçmişlergenelde cs oynarım ama farklı oyunlarda oynuyorum o yüzden rtx olması önemli
HeöenR5 3600 ve 600W PSU özelleştirmesi ile P2.5 öneririm.
Hemen bakıyorum ancak intel işlemci.düşünüyorumR5 3600 ve 600W PSU özelleştirmesi ile P2.5 öneririm.
Klasik İncehesap.Bu sistem ilk çıktığında gayet güzeldi sistemin içinden geçmişler
Sebep?Hemen bakıyorum ancak intel işlemci.düşünüyorum
Neden intel, kazıklamak veya daha kötü performans almak için mi?Heöen
Hemen bakıyorum ancak intel işlemci.düşünüyorum
ekran kartını daha almadıysanız parçaları ayrı ayrı alın derim ekran kartı burda 400 tl falan daha ucuz oluyor vergisi falan dahilHazır bir bilgisayar buldum fiyatı ucuz geldi içerisinde rtx2060 var kafama bir şey takıldı ben csgo oyuncusuyum profesyonel oyuncularda görüntü daha parlak ve turuncu oluyor o görüntüyü rtx2060 la sağlayabilir miyim?