Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Ama işte sorun siparişi tamamla yerinde çıkması zaten.Dostum satın almayacağım ki niye siparişi tamamlayayım ?
Ama işte sorun siparişi tamamla yerinde çıkması zaten.Dostum satın almayacağım ki niye siparişi tamamlayayım ?
Bende mi bir bug falan var?
Üstteki arkadaşlarda bu ekranda 11K falan yazıyor ama. Bilemedim.Ama işte sorun siparişi tamamla yerinde çıkması zaten.
adres girdin mi? en son kısma kadar geldin mi?
Allah Allah ya... Bende niye böyle ki?
Otomatik dolu oralar zaten.adres girdin mi? en son kısma kadar geldin mi?
İnsanların hayalleriyle oynadın (!)Satın al de, sepete gel bi.
İşin garibi yine de 9.5K gözükmüştü. Birkaç kere kapatıp açtım siteyi şimdi bende de sizin fiyatlarınızda gözüküyor. Ulan keşke bug'unu bulmuşken yapıştırsaymışım .İnsanların hayalleriyle oynadın (!)
Eskisi iyi olabilir ama yenisi iyi değil yada kartta sorun vardı rtx3070 sıfırdı yanlış hatırlamıyorsam sıcaklık 90 derece oluyordu programdan fanları aktif etmediğin sürece fanlar çalışmıyordu
Kendim kullandım rtx3070Bu bir konuda mı vardı yoksa kendi deneyiminiz mi? Kartta sorun vardır, fabrikasyondur yani.
Bug değil o son ekrana gelmemişsin senİşin garibi yine de 9.5K gözükmüştü. Birkaç kere kapatıp açtım siteyi şimdi bende de sizin fiyatlarınızda gözüküyor. Ulan keşke bug'unu bulmuşken yapıştırsaymışım .
Yok baya son ekrandaydım. S de attım hatta. Kaç kere alışveriş yaptım Amazon'dan, biliyorum fiyatların son ekranda geldiğini.Bug değil o son ekrana gelmemişsin sen
Vergisi gözükmemiş. Öderken illa ki alınıyor o tutar. Bende de aynısı olmuştu.Yok baya son ekrandaydım. S de attım hatta. Kaç kere alışveriş yaptım Amazon'dan, biliyorum fiyatların son ekranda geldiğini.