Neler Yeni

ASUS DUAL RTX2070S EKRAN KARTLI SİSTEM NASIL ?

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
RYZEN 3600X İŞLEMCİ
ASUS TUF GAMİNG B550 PLUS (WİFİ) ANAKART
CORSAİR 8X2 3200 MHZ 16CL RAM
MSI 100 R KASA
ASUS DUAL RTX2070S EKRAN KARTI
THERMALTAKE 750W 80+ GÜÇ KAYNAĞI
1 TB SEAGATE HDD
500 GB SAMSUNG 970 EVO SSD
ASUS 27 İNÇ CURVED MÖNİTÖR
TOPLAM=13.800 TL
Arkadaşlar böyle bir sistem topladım tüm her şey içime sindi ama güç kaynağı ile kasayı değiştirmeli miyim ? Yoksa ikiside iyi kalsın mı dersiniz veya başka bir şey mi önerirsiniz ? Diğer parçalar içinde önerme yapabilirisiniz ama lütfen asus ve msi markası dışında önerme yapmayın diğer markalara pek güvenmiyorum.Bir de parçalar uyumlu mudur montajını yaparken herhangi bir aksilik yaşar mıyım ?

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Diğer parçalar içinde önerme yapabilirisiniz ama lütfen asus ve msi markası dışında önerme yapmayın diğer markalara pek güvenmiyorum.
Mantık dışı bir yargı.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aga ne bileyim gıgabyte zotac gibi markalar bana böyle pek güven vermiyolar ya o msi-asus ismi kazınmış akıllara belki o yüzdendir.
İnanması zor ama, bazen powercolor MSI'dan, INNO3D Asus'tan daha iyi bir ürün yapabiliyor. Galax'ın en iyi Nvidia ekran kartı üreticisi olduğuna, Palit'in en eskisi olduğuna ben de inanmamıştım. Ama bunlar gerçekler.
Hem Gigabyte'a da güvenmiyorsan yuh yani en pahalı markalardan birisi :D

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnanması zor ama, bazen powercolor MSI'dan, INNO3D Asus'tan daha iyi bir ürün yapabiliyor. Galax'ın en iyi Nvidia ekran kartı üreticisi olduğuna, Palit'in en eskisi olduğuna ben de inanmamıştım. Ama bunlar gerçekler.
Aga doğrudur da benim ilk masaüstü pc toplayışım bir de grafik tasarımcıyım msi asus iyidir algısı yerleşmiş kafama gidipde başka marka toplayıp riske giresim gelmiyor pek :D Ama varsa ya şu markanın şuyu çok iyi fiyatıda uygun dediğin bir şey bakarım.He yok sistemin iyi okey dersen hemen toplamaya başlamam lazım pcsiz kaldım :D Bir de https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-2070-16g-ram-512g-ssd-144hz-877867368/detay/ böyle laptop var bunu da tercih etsem ikisi arasında çok perfomans farkı olur mu ?

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aga doğrudur da benim ilk masaüstü PC toplayışım bir de grafik tasarımcıyım msi asus iyidir algısı yerleşmiş kafama gidipde başka marka toplayıp riske giresim gelmiyor pek :D Ama varsa ya şu markanın şuyu çok iyi fiyatıda uygun dediğin bir şey bakarım.He yok sistemin iyi okey dersen hemen toplamaya başlamam lazım pcsiz kaldım :D Bir de https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-2070-16g-ram-512g-ssd-144hz-877867368/detay/ böyle laptop var bunu da tercih etsem ikisi arasında çok perfomans farkı olur mu ?
Laptop şart değilse laptop almanızı asla önermem. Hem fiyatları pahalı oluyor hem ısınıyorlar hem performansları düşük oluyor.
Sistem fena değil monitör dahil olduğu için.
Ekran kartı olarak bunu da tercih edebilirsiniz
Gayet kaliteli marka.
Hem o RTX2070S'in fiyatlarına baktım çok faiş fiyatlara satılıyor.
Ekran kartını bununla değiştirirsen işlemciyi İ5 10600/10600K veya R7 3700X yapmanı da öneririm.

Son düzenleme:

Satashke

80+ Bronze
Yanlış Bilgilendirme
Mantık dışı bir yargı.
Ne alakası var? Ben diğer firmaları da kullandım hep bela oldular. Asusta 1 sorun bile yaşamadım bugüne kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakma burdaki ucuzdan mal toplayanlara dostum. 200 300 Fazla ver Asus al. Plşman etmez. Ne idüğü belli olmayan markaları öneriyorlar sonra burda her gün sorun yazıyor insanlar. Msi Ve Asustan Şaşma

-Yec

80+ Bronze
Ne alakası var? Ben diğer firmaları da kullandım hep bela oldular. Asusta 1 sorun bile yaşamadım bugüne kadar

Bakma burdaki ucuzdan mal toplayanlara dostum. 200 300 Fazla ver Asus al. Plşman etmez. Ne idüğü belli olmayan markaları öneriyorlar sonra burda her gün sorun yazıyor insanlar. Msi Ve Asustan Şaşma
Asus'un madem senin mantığına göre tüm parçaları kaliteli benim neden Asus anakartım 3 defa arızalandı ve mort oldu 3 senede ? Çok yanlış düşünüyorsun.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ne idüğü belli olmayan markalar
Ne idüğü olduğunu bi tek sen bilmiyorsun. Eski ve kaliteli olamayan hiçbir markayı önermiyoruz. Sıkıntı çıkarıyorlar diyorsun da nerde sıkıntı çıkarıyorlar? Ne gibi sıkıntı çıkarıyorlar? Evet her markanın her ürünü güzel veya kötü değil, fakat sırf markanın adını Asus ve MSI kadar duymadınız diye kötü yorum yapmaya hakkınız yok! Ayrıca Asus ve MSI'ın her ürünü de güzel değil ki. MSI'ın Mech ve Armor isminde iki tane rezil serisi var. Asus'un Dual (Dual Evo'dan bahsetmiyorum Evo olmayan Dual) ve Phoenix serileri de aynı şekilde. Başarısız soğutma çözümleri ve beraberinde getirdiği ısınmalara kadar sorunlu ve kalitesiz seriler.
Ayrıca INNO3D de senin ne idüğü belirsiz diye adlandırdığın markalardan birisi yüksek ihtimalle. @oguzhnsrmn ve @RevDeisDou kullanıyor 60-65 dereceleri geçmiyor kart. (GTX1650 super).
Palit markası, Abdullah Abinin videosunu git bi izle. Biraz araştır. ne kadar eski ve kaliteli bir marka olduğunu gör!
Sapphire markası. AMD'nin en iyi partneri. Nitro serileriyle rüyaları süslerken Pulse serileriyle F/P anlamında iyi işler çıkaran bir marka. Abdullah abinin DA-Sistem 4 videosunu izle bi kart aşırı sessiz ve serin çalışıyor.
XFX markası. Tecrübeli ve F/P bir marka. Bence Sapphire kadar kaliteli değil. Ama ürünleri diğer markalara göre cidden ucuz ve üzmeyecek ekran kartları.
Galax markası, en iyi Nvidia ekran kartı üreticisi. Giriş seviye F/P ürünleriyle bütçe dostu bir markayken, üst seviyede HoF serisiyle şov yapıyor.
Gigabyte markası. Çok büyük bir marka. Anakart ve ekran kartı tarafında kendini gayet geliştirmiş bir üretici. Aorus serileriyle üst seviyede döktürüyor.
Donanım konusunda bir bilginiz olmayıp, adını çok duyduğunuz markaları hemen en kalitelisi ilan edip diğer markaları ilk defa duyunca hemen sıkıntı çıkarıyor diyip forumda bilgisi olmayan masum insanları yanlış yönlendirmeye hakkınzı yok bu forumda!

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Aynen sen git rog strix al onuçta RoG demi strix asus -50 derece

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Ne idüğü olduğunu bi tek sen bilmiyorsun. Eski ve kaliteli olamayan hiçbir markayı önermiyoruz. Sıkıntı çıkarıyorlar diyorsun da nerde sıkıntı çıkarıyorlar? Ne gibi sıkıntı çıkarıyorlar? Evet her markanın her ürünü güzel veya kötü değil, fakat sırf markanın adını Asus ve MSI kadar duymadınız diye kötü yorum yapmaya hakkınız yok! Ayrıca Asus ve MSI'ın her ürünü de güzel değil ki. MSI'ın Mech ve Armor isminde iki tane rezil serisi var. Asus'un Dual (Dual Evo'dan bahsetmiyorum Evo olmayan Dual) ve Phoenix serileri de aynı şekilde. Başarısız soğutma çözümleri ve beraberinde getirdiği ısınmalara kadar sorunlu ve kalitesiz seriler.
Ayrıca INNO3D de senin ne idüğü belirsiz diye adlandırdığın markalardan birisi yüksek ihtimalle. @oguzhnsrmn ve @RevDeisDou kullanıyor 60-65 dereceleri geçmiyor kart. (GTX1650 super).
Palit markası, Abdullah Abinin videosunu git bi izle. Biraz araştır. ne kadar eski ve kaliteli bir marka olduğunu gör!
Sapphire markası. AMD'nin en iyi partneri. Nitro serileriyle rüyaları süslerken Pulse serileriyle F/P anlamında iyi işler çıkaran bir marka. Abdullah abinin DA-Sistem 4 videosunu izle bi kart aşırı sessiz ve serin çalışıyor.
XFX markası. Tecrübeli ve F/P bir marka. Bence Sapphire kadar kaliteli değil. Ama ürünleri diğer markalara göre cidden ucuz ve üzmeyecek ekran kartları.
Galax markası, en iyi Nvidia ekran kartı üreticisi. Giriş seviye F/P ürünleriyle bütçe dostu bir markayken, üst seviyede HoF serisiyle şov yapıyor.
Gigabyte markası. Çok büyük bir marka. Anakart ve ekran kartı tarafında kendini gayet geliştirmiş bir üretici. Aorus serileriyle üst seviyede döktürüyor.
Donanım konusunda bir bilginiz olmayıp, adını çok duyduğunuz markaları hemen en kalitelisi ilan edip diğer markaları ilk defa duyunca hemen sıkıntı çıkarıyor diyip forumda bilgisi olmayan masum insanları yanlış yönlendirmeye hakkınzı yok bu forumda!
60-65 abartı olmamışmı oyunda 58 oluyor.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

Ahhh siz cringe damarlarımı arşa çıkarıyorsunuz. Geçen insta da bir herif bana düşük bütçede en iyi ekran kartı 1050 Ti diyor. Aynı fiyata Gigabyte GTX 1650 atıyorum Msi'in 1050 si ile Gigabyte'ın 1650'sini bir tutma diyor. Aynı kafa işte. Ne dersen anlatamazsın. "aBi eMeSaYi yAa"

Top Bottom