berat6734 80+ Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Berat sakallı Cumartesi, 04:12 #1 Merhabalar, yeni sistem aldım ekran kartını taktım kabloyu da ama kırmızı ışık yanıyor görüntü gelmiyor neden olabilir ? Sabah aldığım yere soracağım ama burada bilen varsa yardımcı olabilir mi
Merhabalar, yeni sistem aldım ekran kartını taktım kabloyu da ama kırmızı ışık yanıyor görüntü gelmiyor neden olabilir ? Sabah aldığım yere soracağım ama burada bilen varsa yardımcı olabilir mi
furkangorur 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 2,781 Dahası Reaksiyon skoru 1,232 İsim Furkan Görür Steam https://steamcommunity.com/id/OblivionNEXT/ Cumartesi, 05:26 #2 düşük voltaj var diye o yanıyor. Psu da sıkıntı olabilir, Psudaki diğer kabloyu takıp dener misin? Psu modeli nedir ve sıfır mı aldınız?
düşük voltaj var diye o yanıyor. Psu da sıkıntı olabilir, Psudaki diğer kabloyu takıp dener misin? Psu modeli nedir ve sıfır mı aldınız?
berat6734 80+ Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Berat sakallı Cumartesi, 17:23 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ekran kartına taktığım kabloyu biraz daha bastırdım kırmızı ışık gitti sorun çözüldü
I iiii 80+ Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 46 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim berat yılmaz Cumartesi, 17:23 #4 format atmayı denedin mi