🔥İndirim ASUS DUAL RX 6700XT 7984TL

24k sistem aldım ne anlatıyon bana
Sen ne anlatıyorsun ya sen yaşadın diye herkes mi yaşayacak ? Biz 5 kişi Mouse aldık benim ki bozuk çıktı diğerlerinin ki sağlam.

İlla ki birilerinin şikayeti olacak bu satıcı bahar ayında uygun fiyata 6600 xt satıldı yüzlerce kişi aldı bende dahil şahsen bende bir gram sorun çıkmadı. Uyarınızı yapın ama yönlendirmeyin kartın fiyatı oldukça güzel. İsteyen alsın. Hem de taksitle.

Aynı kart var ben sorun yaşamadım suan aktif kullanıyorum yüksek fpslerde CW sorunu var ama kartla alakalı bence sogutması falan efsane maksimum 65 dereceyi gördüm
Anlatamıyorum adama sistem almış problemli çıkmış.Ekran kartıda öyle çıkacak sanıyor.Abdullah 6600XT aldırmıştı herkese niye aynı satıcıdan kimsenin şikayeti olmadı onuda anlamadım :D Ve evet kanka bu kartta CW problemi var

Aynı kart var ben sorun yaşamadım suan aktif kullanıyorum yüksek fpslerde CW sorunu var ama kartla alakalı bence sogutması falan efsane maksimum 65 dereceyi gördüm
Bu modelde CW kronik, bende de var, başkalarında da var hep ama başka bir sıkıntısı yok kartın, mis gibi

İlla ki birilerinin şikayeti olacak bu satıcı bahar ayında uygun fiyata 6600 xt satıldı yüzlerce kişi aldı bende dahil şahsen bende bir gram sorun çıkmadı. Uyarınızı yapın ama yönlendirmeyin kartın fiyatı oldukça güzel. İsteyen alsın. Hem de taksitle.
Adama bunu anlatamıyorum kanka. Biz arkadaşlarla mouse aldık indirimde bozuk olan bana denk gelmiş.Yetkili servis bilir dedi itopya bizlik değil.Gönderdim değişim yaptılar

Adama bunu anlatamıyorum kanka. Biz arkadaşlarla mouse aldık indirimde bozuk olan bana denk gelmiş.Yetkili servis bilir dedi itopya bizlik değil.Gönderdim değişim yaptılar
tamam bende ters bir şey mi söyledim görmüyorsun galiba yazdıklarımı isteyen alır isteyen almaz ben uyarı yaptım dedim zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen ne anlatıyorsun ya sen yaşadın diye herkes mi yaşayacak ? Biz 5 kişi Mouse aldık benim ki bozuk çıktı diğerlerinin ki sağlam.
ayrıca forumda araştırma yaparsan az sıkıntılı olduklarını anlarsın tabii ki de bazılarına sıkıntı çıkmamış ben sadece bildiriyorum
............

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,255
Üyeler
189,053
Son üye
klricked
Geri