Benimki onaylandi bende hepsiburadadan almistimHepsiburada sordumda değildir cevabını aldım ama kafamı karistirdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül siz bahsetmistiniz storyde kesin degilmi geri iade
Satıcı farklimiydi pekiBenimki onaylandi bende hepsiburadadan almistim
BetaplusSatıcı farklimiydi peki
Iste benimde kafamı o karıştırdı ama arkadaş bende aldım diyorAbdullah abinin paylaştığı kartıda Betaplus satıyor ama bazıları onay sürecinde Betaplus dahil değildir diye mail almış.
Dahil olacağını sanmıyorum Asus promosyon kısmı böyle dönmüş zaten de neden Hepsiburada olsun ki vatandan alın daha ucuza geliyor hem de vade farksız taksit var yapı krediye online da 8 mağazada 8+2Iste benimde kafamı o karıştırdı ama arkadaş bende aldım diyor
Abdullah storyde indirim oluyor demişti o arada sadece hepsiburada da indirim vardi simdi geri mi iade etsem die düşünüyorumDahil olacağını sanmıyorum Asus promosyon kısmı böyle dönmüş zaten de neden Hepsiburada olsun ki vatandan alın daha ucuza geliyor hem de vade farksız taksit var yapı krediye online da 8 mağazada 8+2
Pardon hocam daha almadınız sandım umarım sorun yaşamazsınız.Abdullah storyde indirim oluyor demişti o arada sadece hepsiburada da indirim vardi simdi geri mi iade etsem die düşünüyorum
Bu arada ek olarak sormak istedim hocam vip hesap olayı nedir ürünü kaydedince otomatik olarak mı oluyor?Abdullah storyde indirim oluyor demişti o arada sadece hepsiburada da indirim vardi simdi geri mi iade etsem die düşünüyorum
Aldim karti taktim pc ye simdi bir kaç yerde geri ödeme olmadini görünce öyleyse iade edim dedimPardon hocam daha almadınız sandım umarım sorun yaşamazsınız.
Bu arada ek olarak sormak istedim hocam vip hesap olayı nedir ürünü kaydedince otomatik olarak mı oluyor?
Vip bilmiyorum hocamPardon hocam daha almadınız sandım umarım sorun yaşamazsınız.
Bu arada ek olarak sormak istedim hocam vip hesap olayı nedir ürünü kaydedince otomatik olarak mı oluyor?