Soğutma performansı çok başarılı. Arkadaşımda Dual 6700xt var.ASUS DUAL RX 6750 XT alacağim fakat sıcaklık degerlerini bilmiyorum.Biraz araştırdım fakat net bir sonuca ulaşamadim yardımlarinızı bekliyorum
Cw?Sıcaklığı bilmemde cw ye dikkat et sen dostum
Cool whine tıkırtı gibi bir ses gelsin anlarsın
Umarım öyle bir sorun yaşamam, teşekkürler açıklama için.Cool whine tıkırtı gibi bir ses gelsin anlarsın![]()
İade etsen de sorunsuz diye gönderdiklerin de yıkılır dünyan başına,inşallah yasamazsinCool whine tıkırtı gibi bir ses gelsin anlarsın![]()
Biraz araştırdım da performansaya da karta bir etkisi olmuyormuş sadece ıslık sesi tarzında bir ses çikarıyormuş kart.Olmasinı asla istemem fakat olsa bile eğer böyle bir sorunsa sıkıntı olmaz.İade etsen de sorunsuz diye gönderdiklerin de yıkılır dünyan başına,inşallah yasamazsin
Sorun olur mu olmaz mı anlarsin içi açılmamış karti actirtti bana temizledim adam gibi nafileBiraz araştırdım da performansaya da karta bir etkisi olmuyormuş sadece ıslık sesi tarzında bir ses çikarıyormuş kart.Olmasinı asla istemem fakat olsa bile eğer böyle bir sorunsa sıkıntı olmaz.
Umarım yaşamam diyelimSorun olur mu olmaz mı anlarsin içi açılmamış karti actirtti bana temizledim adam gibi nafile
İyi diyelim iyi olsun neyse ben GTA San andreas geceyimUmarım yaşamam diyelim![]()