Mech serisi dışında alınabilir.
mech serisi ne oluyor? fazla bilmiyorum kusura bakmayınMech serisi dışında alınabilir.
hazır sistem bulamadım hiç o kartın kullanıldığıGtx 1660 super ile yakın fiyatlarda palit 1660 super alınabilir
mech serisi ne oluyor? fazla bilmiyorum kusura bakmayın
MSI RADEON RX 5500 XT MECH 8GB OC GDDR6 128Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI RADEON RX 5500 XT MECH 8GB OC GDDR6 128Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Güç kaynağı güvenilir değil.bu alınır ki peki?MANTIS-5500XT / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-5500XT hazır oyuncu bilgisayarı sizlere ASUS DUAL serisi RX5500XT 8GB ekran kartı ile sunuluyor. AMD RX5500XT ekran kartı AMD'nin 3.nesil Ryzen 5 3600 işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Stok sorunu olduğu için olabilir maalesef.mech serisi ne oluyor? fazla bilmiyorum kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
hazır sistem bulamadım hiç o kartın kullanıldığı
Bence alınmaz. Psu su bilinmiyorbu alınır ki peki?MANTIS-5500XT / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-5500XT hazır oyuncu bilgisayarı sizlere ASUS DUAL serisi RX5500XT 8GB ekran kartı ile sunuluyor. AMD RX5500XT ekran kartı AMD'nin 3.nesil Ryzen 5 3600 işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr
ilerleyen zamanlarda değiştirsek güç kaynağını, fiyatını hakediyor mu sistemGüç kaynağı güvenilir değil.
Bence 5500xt li sisteme göre pahalı.ilerleyen zamanlarda değiştirsek güç kaynağını, fiyatını hakediyor mu sistem
ladim teşekkür ederim. kafayı yiyeceğim ya tam sistem alicaz stok derdi çıktı abdullah abi de sistem çıkarmıyor ortada kaldım alacak sistem bulamıyorumBence 5500xt li sisteme göre pahalı.