Hocam benim konumda olunca bir an korktum . Gamers Arena kendi sitesinde düz 34K ya satıyordu ben de ordan aldım.
Knk ben taksitle alıyorum da 6 taksit yapınca aynı para oluyor hatta biraz daha fazla oluyor. Benim attigim yerde peşin fiyatına 6 taksit.
Direk kendi websitesi üzerinden mi aldın ?Hocam benim konumda olunca bir an korktum . Gamers Arena kendi sitesinde düz 34K ya satıyordu ben de ordan aldım.
Evet dostumDirek kendi websitesi üzerinden mi aldın ?
Teslim aldınız mı ?Evet dostum
Kanka PC geldimi?Knk ben taksitle alıyorum da 6 taksit yapınca aynı para oluyor hatta biraz daha fazla oluyor. Benim attigim yerde peşin fiyatına 6 taksit.
GeldiTeslim aldınız mı ?
Foto ve yorumları bekliyorumGeldi
inceleme bekliyoruzGeldi
Güle güle kullanın. ışık süzmesi fan sesi gibi durumlar var mı üründe?Geldi
Hocam sabahtan beri kurulum vs yapmaya çalışıyorum gerçekten 21038123021 farklı uygulama var, windows kurarken ssd driverı falan gerekiyordu çok saçma işlerle uğraştım ancak bitti .inceleme bekliyoruz
Işık sızması neredeyse yok, fanlara birazdan oyuna girip bakacağım. Ürün gerçekten premium olduğunu kutusundan bile hissettiriyor. Bayıldım.Güle güle kullanın. ışık süzmesi fan sesi gibi durumlar var mı üründe?
umarım benim yaşadığım sorunlar çıkmaz cihazda, neşeniz hep böyle kalır.Hocam sabahtan beri kurulum vs yapmaya çalışıyorum gerçekten 21038123021 farklı uygulama var, windows kurarken ssd driverı falan gerekiyordu çok saçma işlerle uğraştım ancak bitti .
Işık sızması neredeyse yok, fanlara birazdan oyuna girip bakacağım. Ürün gerçekten premium olduğunu kutusundan bile hissettiriyor. Bayıldım.