❌İndirim Bitti! ASUS GeForce ROG-STRIX-RTX3080 - 16100 TL

O kadar güzel bir tasarımı var ki görünce alayım dedim hemen ama stokta yokmuş stokta olan bir yer bilen var mı ?

An itibari ile intertte veya hiçbir mağazada stok kalmadı dün mağazaya gittim 21.50 gibi 1 adet stok vardı yetişmedi satış işi sabah geldim internet satışına vermişler 😑

Bu sitedeki veriler doğrumu bilmiyorum ama doğruysa bu kart 3090 ile neredeyse aynı performansı veriyor 10 GB lık versiyonu ile arasında da baya bi fark var benim anlamadığım 24 gb lık 3090 ile nasıl aynı performansı veriyor? Bütün kartları inceledim tasarımı en efsane kart bu özel tasarım olmayan diğer versiyonun fiyatı 30 binden başlıyor bu fiyata gerçekten de efsane bir kart almış olduk alanlara hayırlı olsun alamayanlara sağlık olsun sıkmasınlar canlarını daha çok böyle fırsatlar olur.

Bu sitedeki veriler doğrumu bilmiyorum ama doğruysa bu kart 3090 ile neredeyse aynı performansı veriyor 10 GB lık versiyonu ile arasında da baya bi fark var benim anlamadığım 24 gb lık 3090 ile nasıl aynı performansı veriyor? Bütün kartları inceledim tasarımı en efsane kart bu özel tasarım olmayan diğer versiyonun fiyatı 30 binden başlıyor bu fiyata gerçekten de efsane bir kart almış olduk alanlara hayırlı olsun alamayanlara sağlık olsun sıkmasınlar canlarını daha çok böyle fırsatlar olur.
bence doğru değildir ya 308012gb 3080 10gb ile 3080ti arasında diye biliyorum

%5-%10 fark var doğru 10 gb ile 12 gb veriler

dediğim tam olarak buydu 3090 ile neredeyse aynı performans vermesi saçmalık olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama bir dakika testte 1080pde max fpsden bahsediyormuş 1080pde doğru olabilir çünkü 3080ti ile 3090ını tam güçte kullanamzsın

Geri