Neler Yeni

Asus Geri Ödeme Kampanyası

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,139
İsim
Oğuz Oğuz
Asus geri ödeme kampanyasına katılıp onay maili alan veya parası yatan oldu mu?
Bana ne mail geldi ne de ücret. 15 Eylül’e kadar hesaba yatırılacağı yazıyordu.

Fsburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Burak Göktuğ
o zaman 15 eylülü beklemen gerekmez mi? yanlış mıyım?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,139
İsim
Oğuz Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman 15 eylülü beklemen gerekmez mi? yanlış mıyım?
Bazı arkadaşlara onay maili gelmiş ama bana gelmedi, konuyu açmamda ki esas amaç onay maili gelmeyen var mı diye öğrenmekti.

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
ben de Bafır sistemin 305 TL geri ödemesini bekliyorum. Son başvuru tarihinden çok önce faturaların resimlerini ekleyim seri numaralarını girdim ama bana da iade edilen bir tutar ya da herhangi bir bilgilendirme şimdilik yok, şöyle ki bir sorun çıkacağını da sanmıyorum açıkçası

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,139
İsim
Oğuz Oğuz
ben de Bafır sistemin 305 TL geri ödemesini bekliyorum. Son başvuru tarihinden çok önce faturaların resimlerini ekleyim seri numaralarını girdim ama bana da iade edilen bir tutar ya da herhangi bir bilgilendirme şimdilik yok, şöyle ki bir sorun çıkacağını da sanmıyorum açıkçası
Anladım hocam ben tekrar başvurmayı denedim. Acaba dedim birşeyler eksik mi yaptım diye. Aynı seri numarası ile 1 defa başvuru yapılabilir diye uyarı verdi. Bir sorun yok galiba.

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
Anladım hocam ben tekrar başvurmayı denedim. Acaba dedim birşeyler eksik mi yaptım diye. Aynı seri numarası ile 1 defa başvuru yapılabilir diye uyarı verdi. Bir sorun yok galiba.
Hatırladığım kadarıyla 2 ayrı faturanın resimlerini uygun formata çevirip öyle yüklemiştim. Seri numaralarını da iki ayrı e-arşiv kaydı olduğu için -slash- / işaretiyle ikisini de ayrı ayrı girdim. Ekran görüntüsü almadım o yüzden yanlış yönlendirme yapmayayım

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,139
İsim
Oğuz Oğuz
Hatırladığım kadarıyla 2 ayrı faturanın resimlerini uygun formata çevirip öyle yüklemiştim. Seri numaralarını da iki ayrı e-arşiv kaydı olduğu için -slash- / işaretiyle ikisini de ayrı ayrı girdim. Ekran görüntüsü almadım o yüzden yanlış yönlendirme yapmayayım
Hesap numarası olarak TL hesabı mı verdiniz?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,139
İsim
Oğuz Oğuz
TL bandında IBAN artı bankanın uluslararası SWITCH kodu muydu neydi. Onlar da bitişik yazılıyordu
Aynen dediğiniz doğru. Bir arkadaş ben Euro hesabı açıp gönderdim demişti de acaba dedim ben mi yanlış yaptım.

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
Aynen dediğiniz doğru. Bir arkadaş ben Euro hesabı açıp gönderdim demişti de acaba dedim ben mi yanlış yaptım.
ben yaklaşık 12-13 gün önce yaptım bu işlemi ve hiçbir şekilde foto da çekmedim ekran görüntüsü de almadım o yüzden kesinlikle kendiniz yaptığınız işleme emin olun, yönlendirme olarak değil yaptığım şeyleri paylaştım yardımcı olmak adına. Bu yorumlarıma bakarak yaptığınız işlemleri ya da yapacağınız işlemleri değiştirmeyin . Lütfen

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Daha paralar yatırılmadı ,yaklaşık 2.5 aydır da ben bekliyorum.
Hayırlısı olsun ,Çapulcu Asus paralara çökmesin : )

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,139
İsim
Oğuz Oğuz
ben yaklaşık 12-13 gün önce yaptım bu işlemi ve hiçbir şekilde foto da çekmedim ekran görüntüsü de almadım o yüzden kesinlikle kendiniz yaptığınız işleme emin olun, yönlendirme olarak değil yaptığım şeyleri paylaştım yardımcı olmak adına. Bu yorumlarıma bakarak yaptığınız işlemleri ya da yapacağınız işlemleri değiştirmeyin . Lütfen
Bende hocam unuttum ss almayı. En son form numarası vardı, normalde hep ss alırdım ama almadım. Ben 1 Ağustos’ta başvurdum 1,5 ay oldu nerdeyse.

Top Bottom