ahmetcansglk
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Bu laptop hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyim alınır mı fiyatına değer mi
Başka öneriniz var mı
Başka öneriniz var mı
Laptop olduğu için normal karşılıyorum youtubeda birisi ısınmaması için işlemci gücünü kısıyorduForumda birisi bunla ilgili bir ısınma sorunu yaşamıştı.
Sebebi nedir ne alırsınBen olsam almam
Laptop olduğu için normal karşılanacak bir şey değil. Gaming laptopların 85 dereceyi çok geçmemesi lazım. O ısınma sorunlu laptoplar 95-100 derecede çalışıyor. Isınmaması için güç kısılırsa performans %50ye kadar düşer.Laptop olduğu için normal karşılıyorum youtubeda birisi ısınmaması için işlemci gücünü kısıyordu
Bir ram 8gb iki 1650 ti olsa bile mobil olduğu için hem gereğinden fazla ısınacak hem de iyi bir performans alamayacaksın ben olsam 1660ti veya 3050 ti laptoplara bakıp indirim kovalardımLaptop olduğu için normal karşılıyorum youtubeda birisi ısınmaması için işlemci gücünü kısıyordu
Post automatically merged:
Sebebi nedir ne alırsın
Peki önerin nedirLaptop olduğu için normal karşılanacak bir şey değil. Gaming laptopların 85 dereceyi çok geçmemesi lazım. O ısınma sorunlu laptoplar 95-100 derecede çalışıyor. Isınmaması için güç kısılırsa performans %50ye kadar düşer.
VE BUNU DİYEN BEN EXCALİBUR KULLANIYORUM![]()
Önerin nedirBiraz pahalı gibi geldi gözüme. Bir de bu bilgisayar için ısınma sorunu var demişlerdi galiba.
Bütçeni maksimum ne kadar yapabilirsin? Eğer 8800'e kadar çıkarsan sana indirimli bir MSI atabilirim.Peki önerin nedir
Önerin nedir
Söylediğin çok mantıklı ama bütçemi aşıyor o laptoplar da 10000den aşağı değil maalesefBir ram 8gb iki 1650 ti olsa bile mobil olduğu için hem gereğinden fazla ısınacak hem de iyi bir performans alamayacaksın ben olsam 1660ti veya 3050 ti laptoplara bakıp indirim kovalardım
Bakarım ama amd kartlar hakkında çok fikrim yok bu kart performanslı mıBütçeni maksimum ne kadar yapabilirsin? Eğer 8800'e kadar çıkarsan sana indirimli bir MSI atabilirim.
MSI BRAVO 15 B5DD-022XTR Dizüstü Bilgisayar, 15.6 FHD 144Hz, Ryzen 5 5600H, 8GB RAM, 512GB SSD, RX5500M 4GB, DOS : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI BRAVO 15 B5DD-022XTR Dizüstü Bilgisayar, 15.6 FHD 144Hz, Ryzen 5 5600H, 8GB RAM, 512GB SSD, RX5500M 4GB, DOS : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
İndirim kovala bende aynısını yapıyorum 3d model ve animasyon için yolda falan işimi yapabileceğim bir laptop arıyorum 1 aydır büyük indirim bekliyorunSöylediğin çok mantıklı ama bütçemi aşıyor o laptoplar da 10000den aşağı değil maalesef
İkinci el de alma düşüncem var ama çok para istiyorlarİndirim kovala bende aynısını yapıyorum 3d model ve animasyon için yolda falan işimi yapabileceğim bir laptop arıyorum 1 aydır büyük indirim bekliyorun
İkinci el de alma düşüncem var ama çok para istiyorlar