Hayır cihazın garantisi dahi duruyor hiç açılma işlemi olmadı düşmedi darbe yemediCihazın içi açıldı mı? Kapalı bir panelde böyle bir sorun olmaması lazım.
Darbe gibi durumlarda olur bu. Servise vermenizi öneririm zamanla geçeceğini sanmam.Hayır cihazın garantisi dahi duruyor hiç açılma işlemi olmadı düşmedi darbe yemedi
Laptop sabah elimdeydi biraz kullandıktan sonra kapattım eve geçtim herhangi bir darbe olmadı çantamdan dahi çıkarmadım garanti kapsar mı acabaDarbe gibi durumlarda olur bu. Servise vermenizi öneririm zamanla geçeceğini sanmam.
Servis ilgilenicektir durumu size bildiril fiyat söylerler zaten garantide yada değil diyeLaptop sabah elimdeydi biraz kullandıktan sonra kapattım eve geçtim herhangi bir darbe olmadı çantamdan dahi çıkarmadım garanti kapsar mı acaba
O çantada bir şeyler olmuş olabilir aslında haberin olmadan.Laptop sabah elimdeydi biraz kullandıktan sonra kapattım eve geçtim herhangi bir darbe olmadı çantamdan dahi çıkarmadım garanti kapsar mı acaba
Garantiye göndermek tek çare ozamanO çantada bir şeyler olmuş olabilir aslında haberin olmadan.
Bilgisayarı her zaman koyduğum çanta ne olabilir kiO çantada bir şeyler olmuş olabilir aslında haberin olmadan.