Neler Yeni

Asus laptop vs msi laptop önerisi

Jakayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
brk

Arkadaşlar bu 3 laptop arasında kaldım hangi model daha performanslı ve daha sağlam beni uzun yıllar sorunsuz bir şekilde götürmesi gerekiyor işlemcileri de performanslı ve üzüm süreli kullanıma uygun mu yoksa işlemci kısımlarında sorun yaşarmıyım.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Mahir Cengiz

Arkadaşlar bu 3 laptop arasında kaldım hangi model daha performanslı ve daha sağlam beni uzun yıllar sorunsuz bir şekilde götürmesi gerekiyor işlemcileri de performanslı ve üzüm süreli kullanıma uygun mu yoksa işlemci kısımlarında sorun yaşarmıyım.
Hiçbiri değil bütçe nedir?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

Kesinlikle ROG Strix. Katana ısınma sorunu var diye biliyorum. Omen aldım iade ettim, hoşuma gitmedi. Şu an ROG Strix kullanıyorum, premium hissini yaşamak istiyorsan tavsiye ederim, aksi halde çok daha ucuza yüksek ekran kartlı modeller bulabilirsin.

Jakayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
brk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle ROG Strix. Katana ısınma sorunu var diye biliyorum. Omen aldım iade ettim, hoşuma gitmedi. Şu an ROG Strix kullanıyorum, premium hissini yaşamak istiyorsan tavsiye ederim, aksi halde çok daha ucuza yüksek ekran kartlı modeller bulabilirsin.
Atmış olduğum rog strixi mi kullanıyorsunuz

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mert Güler
Atmış olduğum rog strixi mi kullanıyorsunuz
Ben aynısını kullanıyorum aşırı memnunum tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan satılığa koydum ama model yükseltmek istediğimden 5000 serisi 2-3 aya gelir onları düşünebilirsin

Jakayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
brk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben aynısını kullanıyorum aşırı memnunum tavsiye ederim

Şuan satılığa koydum ama model yükseltmek istediğimden 5000 serisi 2-3 aya gelir onları düşünebilirsin
Onların fiyatı uçuk fiyat olur o kadar laptop alamam bu kasa iyiyse bunu alırım zaten ekran kartı ve işlemcisi iyi gibi

Hayır, ama kasa aynı. 14900HX & 4060 var bende.
Tamamdır teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,588
Üyeler
164,698
Son üye
Jrkaraca
Top Bottom