Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Ethernet ile bağlanabilme imkanın var mı?WiFi ağları gözükmüyor
Ethernet ile bağlanabilme imkanın var mı?WiFi ağları gözükmüyor
Depolama birimin çok büyük ihtimalle bozuldu. Elinde başka depolama birimi var mıdır? Laptop modelin neydi bu arada?Kral şimdide full biosa atmaya başladı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem bakımına tıklamıştım tarasın sorunları diye yine dondu güvenli moddayken sonra direk biosa atmaya başladı full
HDD varmış bunda. SSD alıp tak sistemin hızı epey artar. CD ROM'u da iptal edip bir tane HDD Caddy alıp HDD ile birlikte oraya takarsın ama ben HDD'nin bozulduğunu düşünüyorum.Şuan elimde yok ama bilgisayarcıya götürdüm formatla büyük bir ihtimalle geçer dedi Asus K541U modeli
Kral zaten şu an tek ssd var harddiski 2 sene önce bozulmuştuHDD varmış bunda. SSD alıp tak sistemin hızı epey artar. CD ROM'u da iptal edip bir tane HDD Caddy alıp HDD ile birlikte oraya takarsın ama ben HDD'nin bozulduğunu düşünüyorum.
SSD de çok büyük ihtimalle gitti hocam o zaman. Format atabildin mi?Kral zaten şu an tek ssd var harddiski 2 sene önce bozulmuştu
Şuan ki ekonomiye göre bence 200 normal hocam ama çözüm olacağını düşünmüyorum. Komşunda ya da arkadaşlarında bilgisayar yok mu?Kral 200 lira formata çok evdede format usbsi yok ne yapçam bilmiyorum
Bu dediğim şekilde format USB'si hazırlat arkadaşlarına:Kral sence yeni ssdmi diyon ama biosa girdiğinde ssdyi görüyor arkadaşlarımda var bu arada ama evde format atarken tekrar mavi ekran verirse ne yapçam onunda riskine girmek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
En son hatalarda windows düzgün başlatılamadı ya da kapatılamadı yazıyordu sonra full biosa atmaya başladı