Neler Yeni

Asus MG248QE 1000TL

riquA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Faruk Yılmaz
Bi tanıdıktan kutusuz garantisiz faturasız kozmetiği iyi şekilde 1000tlye alacağım. Siz ce alınmalı mı? 144hz 1ms TN panel ürün. Genel olarak CS:GO oynayacağım o yüzden TN panel sıkıntı yaratmıyor. Ancak photoshop zbrush gibi tasarım yapabileceğim programlar da kullanacağım. TN panelin bir sıkıntısı olur mu bu konuda? Ve fiyat iyi mi?

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
kanka ben ikinci el pek almayı tercih etmiyorum ama eğer photoshop fln uğraşacaksan en azından bi VA panel al

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Tn panel onermem

riquA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Faruk Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tn panel onermem
Nedenini de izah etsen aydınlansam hocam. Direk kötü önermem gibi yorumlar insana etki etmiyor ki. TN panelin renk olarak sıkıntılı olduğunu biliyorum ancak tepki süresi iyi csgo için ideal yani. Ama işin içine kullanacağım programlar girince ne gibi sıkıntılar yaşarım? Ciddi sıkıntılarsa VA ya da IPS düşünürüm elbet
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka ben ikinci el pek almayı tercih etmiyorum ama eğer photoshop fln uğraşacaksan en azından bi VA panel al
Tanıdık güvendiğim birisi ve bütçem sıkıntılı biraz. Pc de alacağım dengelemem gerekiyor. Fazla problem çıkartıcaksa programlarda vazgeçicem muhtemelen

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Asus monitorlerde elmb var ips panel alman daha iyi bide üzerine photoshop demişsin tn panellerde gtg 1 ama mprt yüksek yani daha kötü renk kayması sanırsam espor olcak olsa bile boşver photoshop ekstra ips panele puan veriyor

Asus monitorlerde elmb var ips panel alman daha iyi bide üzerine photoshop demişsin tn panellerde gtg 1 ama mprt yüksek yani daha kötü renk kayması sanırsam espor olcak olsa bile boşver photoshop ekstra ips panele puan veriyor
Birde sakın 2. El monitör alma

riquA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Faruk Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Birde sakın 2. El monitör alma
Tamamdır sağ ol açıklama için 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,188
Üyeler
169,688
Son üye
kacad