Asus MG248QE 1000TL

riquA

80+
Reaksiyon skoru
60
Bi tanıdıktan kutusuz garantisiz faturasız kozmetiği iyi şekilde 1000tlye alacağım. Siz ce alınmalı mı? 144hz 1ms TN panel ürün. Genel olarak CS:GO oynayacağım o yüzden TN panel sıkıntı yaratmıyor. Ancak photoshop zbrush gibi tasarım yapabileceğim programlar da kullanacağım. TN panelin bir sıkıntısı olur mu bu konuda? Ve fiyat iyi mi?

kanka ben ikinci el pek almayı tercih etmiyorum ama eğer photoshop fln uğraşacaksan en azından bi VA panel al

Tn panel onermem
Nedenini de izah etsen aydınlansam hocam. Direk kötü önermem gibi yorumlar insana etki etmiyor ki. TN panelin renk olarak sıkıntılı olduğunu biliyorum ancak tepki süresi iyi csgo için ideal yani. Ama işin içine kullanacağım programlar girince ne gibi sıkıntılar yaşarım? Ciddi sıkıntılarsa VA ya da IPS düşünürüm elbet
Post automatically merged:

kanka ben ikinci el pek almayı tercih etmiyorum ama eğer photoshop fln uğraşacaksan en azından bi VA panel al
Tanıdık güvendiğim birisi ve bütçem sıkıntılı biraz. Pc de alacağım dengelemem gerekiyor. Fazla problem çıkartıcaksa programlarda vazgeçicem muhtemelen

Asus monitorlerde elmb var ips panel alman daha iyi bide üzerine photoshop demişsin tn panellerde gtg 1 ama mprt yüksek yani daha kötü renk kayması sanırsam espor olcak olsa bile boşver photoshop ekstra ips panele puan veriyor

Asus monitorlerde elmb var ips panel alman daha iyi bide üzerine photoshop demişsin tn panellerde gtg 1 ama mprt yüksek yani daha kötü renk kayması sanırsam espor olcak olsa bile boşver photoshop ekstra ips panele puan veriyor
Birde sakın 2. El monitör alma

Birde sakın 2. El monitör alma
Tamamdır sağ ol açıklama için 🙏

Geri