Asus modemin dsl ışık yanmıyor

Selim

80+
Reaksiyon skoru
111
Arkadaşlar 4-5 gün önce bakım var diye kestiler interneti, gelmeyince aradım servisi geldiler baktı sorun yok ama dsl ışığı yanmıyor başka modem dene dedi ama imkanım yok bakımdan önce çalışan modem neden şimdi çalışmaz anlamadım yeni bide yani
- Türk Telekom

Arkadaşlar 4-5 gün önce bakım var diye kestiler interneti, gelmeyince aradım servisi geldiler baktı sorun yok ama dsl ışığı yanmıyor başka modem dene dedi ama imkanım yok bakımdan önce çalışan modem neden şimdi çalışmaz anlamadım yeni bide yani
- Türk Telekom
kabloları kontrol eder misiniz

- Türk Telekom
Modem bozulmuş olabilir.
Modeminiz yeni değilse eğer yüksek ihtimal modemden.

Adam kontrol etti sorun yok dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem yeni hocam bakımdan önce tıkır tıkır çalışıyordu ne oldu da bozuldu bu süreçte kapalıydı hep
Yani elektronik aletler,ne zaman bozulacağı bilinmez.

- Türk Telekom
DSL yoksa bakım vardır ve 1 hafta içinde hallolur ara bir daha online online derse giremiyorum de

Firma derken TTnetten bahsetmiştim.TTnet altyapısında problem olsa bile evinizde sorun var demekten çekinmeyen bir firma.
Doğru diyorsun maalesef öyleler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DSL yoksa bakım vardır ve 1 hafta içinde hallolur ara bir daha online online derse giremiyorum de
Modem sıfırladm kurdum düzeldi bu seferde ip alınamıyor hatası var neyden kaynaklanır nasıl çözülür bilemedim servisi göndereceklermiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,606
Üyeler
189,119
Son üye
akadirozturk05
Geri