ASUS MONİÖR VS ALIENWARE

hocam pekı bu 2 monıtor arasında kaldım sahsen secımımı hangı yonden yapayım alınware guzel de oled olmaması ve natıve 10 bıt olmaması geregı benı bıraz secmeme taraftarı yapıyor zaten arada 7 8 k fark var samsung ıle ama yanma olasılıgı gercekten cok korkutucu bırsey sızce secımımı hangı monıtorden yana kullanmam lazım 1 kez alıp en kalıtelısını almak ıstıyorum daha ugrasmak ıstemıyorum
Bit mevzusuna niye takılıyorsun? Hızlıca benim rehberimi oku bos beles monitörlere para verme.

Uzun süre DELL monitör kullandım. Halen daha kullanmaktayım.
Yalnız seri olarak Alienware serisi değil.
DELL için kullanım amacına yönelik seriler var.
Ultrasharp serisi, P serisi S serisi ve oyun amacına yönelik Alianware serileri

Elbette IPS monitör yerine OLED daha mantıklı. Yalnız ciddi fiyat farkları çıkıyor ortaya.
Samsung Odyssey OLED G5 G50SF birkaç yerde rastladığıma göre OLED nesli fark yaratıyormuş Samsung serilerinde. Bunda G5 diye geçiyor. G6 çıkarmışlar, en son G8 serisi sanıyorum. Bu seriler deki görüntü kalitesi farklarını araştırmak gerekecek.

Öte yandan AW2725DM
Pivot, Statik Kontrast 1000:1 bu oran ofis monitörleri için metin okumaları, keskinlik açısından 1500: 1 oranında
Parlaklık: 400 oyun monitörleri için.

Oyunlardaki fark DELL 180 MHZ ile sınırlı ASUS 210 MHZ
Bunun için şunu yazmışsınız:
180le 240 arasında emın olun daglar yok zaten 5060 ti gibi bir kartım ıle 2k da o fpslerı de alamam yuksek ıhtımal

Pivot özelliğini de göz ardı etmeyin. En olmadık zamanda ihtiyaç gösterebilir. Masa başından kalkayım monitör 27 inch şöyle yan tarafta rahat bir koltuğa oturayım, monitörü çevireyim. gibisinden düşünürsek.....

Kolay olmayacak tabii ki karar vermeniz...

Kullanıcı deneyimlerine de bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
@solaris Samsung g5 3.nesil qd oled. Dell AW2725Dm nin sorunu düşük kontrast oranı, güncel IPS monitörler 1500:1 görürken bu monitör incelemelerde 950:1 çıkıyor. Konu sahibi zaten monitörde dikkat edilmesi gerekenleri paylaştığım rehberde görecektir. İlk şutlayacağı monitörlerden birisi aw2725dm modeli olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,199,790
Üyeler
190,642
Son üye
mami658
Geri