Canergnaydin
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Fiyat ultra kazık. Bütçeniz nedir? Hangi oyunları oynuyorsunuz?Bugüne kadar asus la hep sorun yaşadım son bir kez daha güvensem mi bilemedim görseldeki monitörü kullanan var mı?
Valorant, rdr2, rust vb oyunlar 27inch 2k almayi düşünüyorum. Önerilere açığımFiyat ultra kazık. Bütçeniz nedir? Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Valorant, rdr2, rust vb oyunlar 27inch 2k almayi düşünüyorum. Önerilere açığım
Bütçenizi yazabilir misiniz? Ayrıca cevap yazıp hemen forumdan yok olmazsanız iyi olur. Ara sıra girin.Valorant, rdr2, rust vb oyunlar 27inch 2k almayi düşünüyorum. Önerilere açığım
8500TL ye kadar bütçem var bu arada ne zaman konu açsam günlerce cevap gelmiyor o yüzden çok sık girmez oldum artıkBütçenizi yazabilir misiniz? Ayrıca cevap yazıp hemen forumdan yok olmazsanız iyi olur. Ara sıra girin.
8500TL ye kadar bütçem var bu arada ne zaman konu açsam günlerce cevap gelmiyor o yüzden çok sık girmez oldum artık
Konu anasayfadan düştükçe konuyu yükselte bas8500TL ye kadar bütçem var bu arada ne zaman konu açsam günlerce cevap gelmiyor o yüzden çok sık girmez oldum artık
Tuf al bu hz ye bu fiyat ne bendede asus rog var gayet iyiBugüne kadar asus la hep sorun yaşadım son bir kez daha güvensem mi bilemedim görseldeki monitörü kullanan var mı?